Ahojte,
Prosim nemali ste niektorá skusenost.
Náš ma onedlho 3m a strašne malo papa. Boli sme aj v nemocnici, sledovaní ale žiaden problém nenašli.
Dnes napríklad naposledy papal o pol 8 ráno-90ml. (Je čisto kojeny). Doteraz nič a ani neprejavuje žiadne známky hladu.
Pribera 80g za týždeň. Približný priemer čo denne prijme je okolo 400ml (mal by byt aspoň 470). Nemáte nejaké rady, skúsenosti?
Prvý mesiac keď krasne papal, priberal 270g týždenne. Teraz dr. Na poradňu usúdila, že rastie aj pribera hranične, ale že na ňom nič nevidia
Ďakujem.
@anavixy pretože sme boli v nemocnici a mám nariadené vazit pred papanim a po.
Všetky Sono vyšetrenia, krv ma v poriadku. Pediater usúdil že všetko je hraničné ale že na ňom nic nevidi.
Ponúkam stále, ale stále odmieta, nechce ani v polospanku . Už to trvá 6tyzdem, a dom h toho na prášky
Naša mala od narodenia pribera menej a to mala 4 kg keď sa narodila. Problem je, ked dietatko chudne alebo ti dlhsie nepribera. Doktorka sama uznala, ze dieťa je čulé, žive a spokojné a aj ja som sa prestala stresovat nejakým pravidelným vážením dieťaťa. Niektoré deti priberajú menej, ja som bola taká istá od mala 😁
Ako vies ze spapal 90ml ked je dojceny? Ci papa mm z flase? Ponukas castejsie a nechce? Ani si necucne?
Pokial pribera a pediater zhodnoti, ze je to zatial ok, tak by som len ponukala castejsie a hlavne v polospanku. Neviem ako dlho to trva, ale snad je to len take obdobie.. 🍀