Prosím vás o radu :( Mali ste niektorá problém že bábätko nepriberalo a zároveň odmietalo UM? Neviem ako to riešiť, Dr nás straší infúziami a nemocnicou, v pondelok ideme na preváženie.
Pôrodná hmotnosť bola 2950g
Za prvý mesiac pribrala na 3900g, dojčila som a raz za 2-3 dni dokŕmila Bebou keď jej nestačilo MM.
Potom pribrala za 3 týždne na 4700 no tu začala odmietať UM a priberanie sa veeľmi spomalilo - má 3,5m a za posledné 2 mesiace pribrala iba niečo vyše 400g a z toho posledné 2 týždne vôbec nič, naopak schudla 70g :(
Mám tiež pocit že mám málo mlieka, odsajem si max 70ml z oboch.. Neraďte zmenu mlieka ani ako zvýšiť laktáciu, v tomto som vyskúšala všetko, UM skrátka nechce žiadne, ani cez cievku..
Čo by ste robili na mojom mieste, alebo v čom môže byť problém ? :/ Ďakujem za rady ❤️
@bublina_ ked tak vela kaka musi jest dost.. zvlastne .. opytala by som sa dr. ci je v krajnom pripade mozne uz davat prikrmy.. tiez som mala problem okolo 3 mesiaca.. maly odmietal vsetko.. resp. Jedol len v noci cez den nechcel. Ked som zacala kasicky tak sa to zlepsilo. Teraz je velky jedak
Ak má 3,5 mesiaca poraď sa s doktorkou či môžeš skúsiť príkrmy....Mali by byť od 4.mesiaca kedže bola aj prikrmovaná UM, tak tie 2 týždne by nemal byť až taký problém, ale poraď sa s pediatričkou....Tiež sa poraď či to nemôže byť tá alergia. Ak dieťa nechce papať , dokonca chudne tak treba dať nejaké všeobecné odporúčania bokom, prikrmovanie treba začať individuálne podľa stavu dieťaťa....Možno ešte tžden by ste mohli vydržať a potom pomaličky príkrmy, dôležité je aby prestala chudnúť...
Este doplnim ze mava koliku (uz menej, predtym aj 5h vkuse) a posledne 3 tyzdne kaka 3-6x denne