2-ročný synček je závislý na dojčení

mata2202
25. okt 2024

Ahojte dievčatá , prosím vás poraďte Ty ktorý kojili ako ste dieťa prestali kojiť malý má 2r.
Som zúfalá je strašný závislý nechce nič jesť skúšam všeličo nič nepomáha potrebujem len radu ďakujem 😔

vilma7
25. okt 2024

Stačí keď ho odstavis, nedaj prso, dieťa do 3 dní na prsník úplne zabudne.
Píšem z vlastnej skúsenosti.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cukroska
25. okt 2024

@vilma7 Nie všetky. Môj musel dozrieť nato.

januska12323
25. okt 2024

Buď prestaň postupne alebo naraz, žiadne iné riešenie neexistuje.

martul
25. okt 2024

@mata2202 ja som nekojila, ale jedna kamoška potrela bradavky cesnakom, mrzelo to malej. Druhá prelepila leukoplastom, že má bobenko.
Dôležité je zapojiť manzela, najmä v noci, 2-3 noci bola kríza, dali vodu vo fľaške a potom bolo dobre

cukroska
25. okt 2024

@martul U nás nič nefungovalo...kým to raz nepochopil a nedozrel nato a to som vydržala dlho a budil sa v noci aj každú hodinu.

martul
25. okt 2024

@cukroska určite, každý to má inak, len čo spomínali kamošky tak viem takto... ono je to asi ako s odplienkovaním, musí mu to v hlave tiknúť.

cukroska
25. okt 2024

@martul Áno áno presne tak. Úplný súhlas.

vilma7
25. okt 2024

@cukroska čím je dieťa staršie, tým ťažšie sa dostavuje, lebo už si oveľa viac pamätá ako malé dieťa.

denda007
25. okt 2024

Ja som prelepila leukoplastom a povedala že odhryzol dinosaurus😂

zuzka565
25. okt 2024

Ja som si natierala octom už lebo nechcel prestať. Prestala som ho kojiť keď mal vyše troch rokov. Teraz bude mať pomaly 4 roky ale aj tak si sem tam spomenie na cicik. Vždy mi povie ze to mliečko bolo lepšie ako čokoláda 🤣.