Ahojte dievčatá , prosím vás poraďte Ty ktorý kojili ako ste dieťa prestali kojiť malý má 2r.
Som zúfalá je strašný závislý nechce nič jesť skúšam všeličo nič nepomáha potrebujem len radu ďakujem 😔
Buď prestaň postupne alebo naraz, žiadne iné riešenie neexistuje.
Ja som prelepila leukoplastom a povedala že odhryzol dinosaurus😂
Ja som si natierala octom už lebo nechcel prestať. Prestala som ho kojiť keď mal vyše troch rokov. Teraz bude mať pomaly 4 roky ale aj tak si sem tam spomenie na cicik. Vždy mi povie ze to mliečko bolo lepšie ako čokoláda 🤣.
Prestat.. je to asi vec uz len zvyku, ktory treba zmenit..
Nasi boli kazdu hodinu, niekedy aj len po pol hodine hore a potrebovali na ukludnenie alebo niekedy aj napit. Ale teda ta frekvencia bola strasna.. cez den sa vedeli zabaviť, ale na ten spanok potrebovali. U nas to slo nastastie z dna na den. Najprv na obedny spanok, ze nie je. A vecer to iste. Uplne chapali, ze nebude nic. Ani nebolo treba prelepit ani nic natierat. Nasledna reakcia bol rev, slzy, uplne nestastie, dlhe uspavanie, na noc pripravene flase, voda a kupodivu v noci to slo aj bez ďalšieho pitia, jedla, flase. Len douspat nejak. Budili sa aj menej. Dalsia noc este lepsie a za par dni prespali celu noc odvtedy a nepýtajú ani nič piť k posteli/ cez noc
Stačí keď ho odstavis, nedaj prso, dieťa do 3 dní na prsník úplne zabudne.
Píšem z vlastnej skúsenosti.