Nas druhy spachtos sa budil 2x za noc, ale teraz uz len 1x a uz prespal aj celu noc. Je shcopny spat od cca 21h do cca 3-4, alebo rovno do pol 7. Starsi mi do roka neprespal noc. Mala by som sa tesit, ale v takom veku sa bojim, lebo mam pocit, ze mlieka je uz menej...hlavne ku veceru. Ma niekto taku skusenost, ze v 2-3m nebol problem s mliekom aj ked si v noci nepytal jest? Je plne dojceny. vdaka za odpovede.
Moje obe,deti sa budili v noci len,raz a od 3mesiaca mi syn prespal celu noc. Pri nom som,rano mala,prsia na kamen,pri malej sa mi uz az tak,nenalievali,akoby uz vedeli,kedy a kolko tvorit. O mlieko som neprisla,lebo cez den,tahali casto,kazdu hodku ci dve.
Ja som prvu dcerku tiez mala takto podobne dojcenu, v noci sa od narodenia budila len 1x na papanie, niekedy tiez takto prespala celu noc aj do pol osmej rana, ked sa najedla pred polnocou este raz. 26 mesiacov 😉 Niekedy jedla castejsie cez den, ale nebolo to pravidlo, niekedy ani nie. Teraz syncek tiez takto podobne papa, okolo osmej, potom niekedy okolo jednej, ale niekedy potiahne az do pol stvrtej aj, a potom az rano okolo siedmej, pol osmej 🙂 Ma 2 mesiace zajtra.
@euka210 aj nas drobec chodil spat o 21,00 a spal do 4-5 rana..na prelome 3. mesiaca mal trojtyznove obdobie ze sa zobudil aj 3* za noc a teraz sa mu to zasa upravilo a spinka krasne ale od 7 vecera do 2-3 a potom o 6-7 sa budi a duuuuufam ze uz nepride nejake ine nespave obdobie 😠 a ked vstaval o tej 4 rano tak to som uz behala okolo postielky ako sup lebo mi uz vytekalo mlieko potokom..to bol brutus..sa napapal z jedneho, druhe som musela odsat a toto odsate mliecko som mu na veceru davala ako na dopapkanie po kojeni lebo aj ja som mala pocit ze vecer uz je malicko mliecka.tak som to poriesila takto...a ver tomu ze babetko si vypyta mliecko ked je hladny..pediatricka mi vyslovne povedala ze nebudit deti na jedenie- keby boli hladne tak sa zobudia a vypytaju..
stastna to mamina 🙂
@euka210, dcera mi spavala od 7 tyzdnov od 23 - 7 a postupne spanok predlzovala. Dojcena bola bez problemov do roka. Syn spava posledne dva tyzdne v podobnom intervale (24 -8) tiez, plne dojceny. Prvych par noci som vstavala a odsavala (mliekprodukcia nespala), teraz sa to upravilo a mlieko sa mi tvori hlavne cez den (pri oboch detoch som odovzavala mlieko do mliecnej banky, nemala som ho ani o chlp menej nocnym nekojenim a neodsavanim)
Akoj nasa Eliska sa napapa vecer o 22.00 a potom sa budi az okolo 6.00-6.30 ma 11 tyzdnov a mliecko zatial mame stale 😀
ja som mala doma to iste ..prvy mesiac sa maly budil kazde 4 hodiny a ako ubehol mesiac tak konec. .. zalahol o 7 mej vecer a zobudil sa az o 5-6 tej rano 😀 nebudila som ho ..nehala som to nanom 🙂 mliecko sa nestratilo a kojila som skoro 9 mesiacov 🙂
A este som zabudla dodat mi kojime len z jedneho prsa v druhom sa mliecko ani nezacalo tvorit
moj prespi kludne od 8 večer do 4 rána, niekedy aj do šiestej a máme 2 mesiace a 6kg, takže si myslím že je to OK
dakujem za odpovede
Mne sa malý tiež medzi druhým a piatym mesiacom budil len raz, občas prespal celú noc. A potom som mala pár mesiacov v noci "veselo" 🙂
Aj moja Klarka vstavala len raz,a.teraz sa pokazila a.vstane aj 6 krat za.noc a to ma.10 mesiacov tak si to užívajú😉 a tiez je este dojcena mliecko sa.samo upravy podla potreby babatka😉
buď rada, moja malá sa zo začiatku od večera od 7 do rána do 6 budila len 2krát, no čím bola väčšia, tým sa budila častejšie a častejšie, až som to vzdala a teraz ju ako 16-mesačnú odstavujem....
@euka210 ja som mala oboch synov presne s tymito casmi, ako pises, nebol s tym ziaden problem... cez den potom jedli castejsie, ale v noci boli takito presne 😉 tes sa 😉