Ahojte dievčatá, idem si sem poradu. Mám prvé bábätko, má 2,5 mesiaca. Donedávna bola plne kojená (cez klobúčiky), posledné dni/týždne dokrmujem raz do dňa fľašou s UM. Ale. Dnes v noci sa zobudila a nechce prsník. Vypľúvala, vypľúvala, vypľúvala alebo neotvorila pusinku poriadne a vzala bradavku len medzi ďasná. Tak po dlhšom boji som si odsala a dala jej fľašu. Ale ani o to nemala vôbec záujem, vypila horko-ťažko možno 40ml a zaspala. Zobudila sa o 3hodky-zas to isté. Čudné sa tvárila, tak som si pomyslela, že jej môže niečo v mlieku prekážať. Tak som jej urobila UM ale ani to nechce. Neplače, teplotu nemá, sem tam sa aj usmeje, ale skoro pri každom kŕmení vracká. Tak ja už neviem. Predtým mi jedla 200ml na jedno kŕmenie. Čo mám ešte vyskúšať? Prikladám ju, ale výsledok rovnaký. Nechce a hotovo. Aj s fľašou stále boj.
@lesnajahodka Jedna znama mi rozpravala podobny pribeh, ako malu vedela krmit len v spanku, lebo nechcela ani prsnik, ani flasu. Nakoniec jej pomohla navsteva detskeho gastroenterologa a ten zistil nejaku intoleranciu na zlozku materskeho mlieka...nehovorim, ze to moze byt hned aj Tvoj problem, ale ak by to pretrvavalo, riesila by som to s cim skor s pediatrom.
najprv upokoj a v polospanku daj ;)
@lesnajahodka deti sa seknu sem tam treba skusat ponukat a najlepsie je prsnik skusit prikladat telo o telo alebo vyhladat laktacnu poradkynu