Mam 16 mesačnu dcerku, ktoru stale rano ( vlastne na raňajky) a večer pred spanim ešte po kašičke kojim. No posledne dni, keď dopapa obidva prsniky dožaduje sa ešte "ham" a chyta mi tričko a ešte jej dam. Kojime večer aj 45 minut niekedy.. Navyše zaspava až o 21, čo pred cca tyždňom nehrozilo do 20 už tvrdo spinkala. Takto leži v postieľke od 19:30 a nie a nie zaspať hneď. No a dnes rano bolo to iste. Stale ham ham ham a chcela ďalej aj trošku plačkala,. čo taktiež vôbec nerobila.Mliečko asi stracam..Čo myslite, je čas pridať umele a ako vôbec postupovať? Maminenky ďakujem za odpovede 🙂
Kasa velmi smädi, to je normalne - treba po nom ponuknut cajik alebo vodu a az potom vecerne kojenie, to vas problem vyriesi.
UM nie je riesenie, ale poriadna vecera. My kase na veceru nemavame, ale normalnen varene jedlo (väcsinou zvysok obedu z predosleho dna), celkom to funguje..
naco um? Teoreticky by uz mohla aj kravske prevarene mlieko.ale zasa po mlieku smadi. Daj jej po kasi napit a tesne pred spankom nakoj. Pripadne nedavaj kase ale pecivo alebo varene z obedu ako radia baby. Alebo po vecery nastruhaj jablcko pripadne ine ovocie,kuk.hadiky ...
ak chces dojcit nadalej a prechodne mas menej mm, zvysila by som tvorbu mm, ziadne UM by som nedavala.
a co dostava na veceru? povedzme hodinu pred spanim? sprav jej krupicovu kasu a staci ju dokojit tesne pred zaspatim ak by este chcela. Ale je to iba zlozvyk ak sa ti zda, ze by uz mala byt najedena