14-mesačná dcéra chce byť stále na mne

13. okt 2024

Mám 14 mesačnú dcéru, ktorá len čo rozlepí očká driape sa po mne a len na ruky, varím jednou rukou, upratujem jednou rukou, začína chodiť už ma všade dobehne a len na ruky sa pýta, tak sa pýtam do kedy ešte?

pribinak
13. okt 2024

Dokedy? Dovted kým ju budeš ochotná dvíhať neustále na ruky

Daj jej vedla seba učiacu vežu a nech vari s tebou, malú metlicku a nech upratuje s tebou….proste musíš nájsť niečo čím ju zaujmes

ivik4
13. okt 2024

Presne, nedvihat ju vkuse jak ona piska a prestane. Hej, bude pistat ,mozno aj dlho ale neustupuj

petraa2022
13. okt 2024

Dokedy jej to dovolis

milanemila
13. okt 2024

Mozno je len zvedava co robis 🤷🏼‍♀️ ja ked varim, tak maleho 1,5r posadim na linku a dam mu nieco robit. Hadze nakrajane do misky, dam mu naopak cednik a do doerok strka surove spagety, jednoducho hocico.
Tiez ma ale take mojkacio nosiace chvilky a ja na tom nevidim nic zle, ved su to este take babatka a za chvilu uz nas potrebovat nebude. Starsia sa od 3r nedriapala na ruky uz vobec, ale mojka sa ako 4,5r stale a dufam, ze sa este dlho bude. Dieta nie je pes, aby som ho cvicila, ked chce byt pri mne, tak ma asi potrebuje a hotovo. Su dni ked pri chodzi mi ani ruku nechce dat a su take kedy chce byt pol dna na mne nacapeny, takze nie nebudem ho odhanat od seba.

doriiis
13. okt 2024

Dovtedy kým sa mamička nenaučí hovoriť slovo nie.🤷🏻‍♀️

biba_18
13. okt 2024

ja som môjho vyvláčala, keď bol vačší tak som mu vysvetľovala prečo to nie je dobré ale už je dospelý a nevláčim ho na rukách, takže…

raffaella
13. okt 2024

Aj moja mladšia bola taká a ja som si to užívala, proste bola a je stále taký typ čo potrebuje tento fyzický bonding. Paradoxne si veľmi dobre a rýchlo v necelých 2r zvykla v škôlke, neplakala za mnou ani nič. Aj keď ju 2x týždenne od 9m opätovali babky keď som šla do práce, tak veľmi dobre znášala keď sa o ňu starali. Sú deti, ktoré sú úplne nezávislé od malička a sú deti, ktoré sú veľmi viazané na mamu a potrebujú byť v jej blízkosti. Mám oba typy detí. A mladšia má 10 rokov a hocikedy ju na ruky vezmem a ponosím po byte pár sekúnd 😉 (má 28kg). Inak je to veľmi samostatné, múdre a šikovné dieťa. Dostala a dostáva stále ten kontakt, ktorý potrebuje na svoj zdravý vývoj.

martinka13
13. okt 2024

Dokedy jej dovolíš

nat_alia
13. okt 2024

Som jedina ktora v tom vidi to ze sa jedna o takmer rocne dieta ktore chce byt pri mame? :D mam pocit ze problem je skor v hlave mamy ktora potrebuje mat chvilu pokoj a nie v babatku co chce byt pri mamine
Preboha rok a 2 mesiace a ze prisavnicka😀sak dockaj este ti to bude chybat