Mám 14 mesačnú dcéru, ktorá len čo rozlepí očká driape sa po mne a len na ruky, varím jednou rukou, upratujem jednou rukou, začína chodiť už ma všade dobehne a len na ruky sa pýta, tak sa pýtam do kedy ešte?
Presne, nedvihat ju vkuse jak ona piska a prestane. Hej, bude pistat ,mozno aj dlho ale neustupuj
Dokedy jej to dovolis
Mozno je len zvedava co robis 🤷🏼♀️ ja ked varim, tak maleho 1,5r posadim na linku a dam mu nieco robit. Hadze nakrajane do misky, dam mu naopak cednik a do doerok strka surove spagety, jednoducho hocico.
Tiez ma ale take mojkacio nosiace chvilky a ja na tom nevidim nic zle, ved su to este take babatka a za chvilu uz nas potrebovat nebude. Starsia sa od 3r nedriapala na ruky uz vobec, ale mojka sa ako 4,5r stale a dufam, ze sa este dlho bude. Dieta nie je pes, aby som ho cvicila, ked chce byt pri mne, tak ma asi potrebuje a hotovo. Su dni ked pri chodzi mi ani ruku nechce dat a su take kedy chce byt pol dna na mne nacapeny, takze nie nebudem ho odhanat od seba.
Dovtedy kým sa mamička nenaučí hovoriť slovo nie.🤷🏻♀️
ja som môjho vyvláčala, keď bol vačší tak som mu vysvetľovala prečo to nie je dobré ale už je dospelý a nevláčim ho na rukách, takže…
Aj moja mladšia bola taká a ja som si to užívala, proste bola a je stále taký typ čo potrebuje tento fyzický bonding. Paradoxne si veľmi dobre a rýchlo v necelých 2r zvykla v škôlke, neplakala za mnou ani nič. Aj keď ju 2x týždenne od 9m opätovali babky keď som šla do práce, tak veľmi dobre znášala keď sa o ňu starali. Sú deti, ktoré sú úplne nezávislé od malička a sú deti, ktoré sú veľmi viazané na mamu a potrebujú byť v jej blízkosti. Mám oba typy detí. A mladšia má 10 rokov a hocikedy ju na ruky vezmem a ponosím po byte pár sekúnd 😉 (má 28kg). Inak je to veľmi samostatné, múdre a šikovné dieťa. Dostala a dostáva stále ten kontakt, ktorý potrebuje na svoj zdravý vývoj.
Dokedy jej dovolíš
Som jedina ktora v tom vidi to ze sa jedna o takmer rocne dieta ktore chce byt pri mame? :D mam pocit ze problem je skor v hlave mamy ktora potrebuje mat chvilu pokoj a nie v babatku co chce byt pri mamine
Preboha rok a 2 mesiace a ze prisavnicka😀sak dockaj este ti to bude chybat
Dokedy? Dovted kým ju budeš ochotná dvíhať neustále na ruky
Daj jej vedla seba učiacu vežu a nech vari s tebou, malú metlicku a nech upratuje s tebou….proste musíš nájsť niečo čím ju zaujmes