Moja 10 mesačná dcera uplne prestala piť mliečko, nechce ani BEBU, ani klasické s krabičky od kravičky 😉 ani kašu, ani krupicu nič čo obsahuje mliečko, jogurt , tvaroh spapká ale pri mliečku neotvorí ani ústa.Som z toho uplne na nervy, skusali sme meniť flase, do cajikovej flase naliať mliečko nechcela, do šálky kde jej dávame džusík nič,odmietla, ani na ližičku ani na mištičku ani nijak...Aj príchute sme jej dali do mliecka nič, nijako sme ju neoklamali ☹
Ja by som to asi nesilila, ak papa jogurt alebo tvaroh. Hoci pri tvarohu treba byt opatrny, obsahuje vela bielkovin, co moze zatazovat oblicky. Myslim, ze sa moze az od roka - ale este si to over, lebo som si nie ista, uz si to presne nepamatam. Skus ponukat zase po nejakej dobe mlieko alebo kase, mozno sa casom chyti.
Nasa dcerka kase tiez nechce, jogurt zje - ale ani ten nechcela velmi dlho ani vidiet. Dlho nechcela ani syr, ale potom prisiel zlom a zacala ho jest v podstate zo dna na den. Drzim paste a prajem vela trpezlivosti 🙂
ahoj aj mi s tym mame problem nasa mala tiez mliecko nepije ale papa vsetko ostatne ja som jej skusila dat mliecko chvilu potom ako zaspi a chytila sa pije ho sice len ked spi ale aj rano okolo 4-5hod ked sa budi tak jej supnem flasu a pije aspon takouto formou papa cez den ho nechce ani vydiet ale uz to tahame 8mesiacov a dari sa aspon takto ma tie vytminy a vsetko co mliecko obsahuje dajte vediet ako ste dopadli ci to aj u vas zabralo nech sa dari pa pa
ahoj ak papa jogurty a syry a ine mliecne vyrobky tak mlieko nemusi
Presne ako môj, v 10m s mliekom skončil, doslova a dopísmena. Nejedáva ani biele jogurty.. ani keď sú vanilkové. Ale lubi mäso 😅
No mi máme ten istý problém. Síce chalani už majú 2 roky ale toto sa stalo aj mne a to mali len 7 mesiacov. Tak som im hlavne dávala jogurty, syry a ostatné mliečne výrobky čo im chutili. Nesilila som to mlieko, aby sa im to nezhnusilo úplne. Potom sme mali aj problém že odmietali jogurty, ale teraz je to v pohode. Asi 2 mesiace pijú kakao, čisté mlieko nie ale kakao áno, tak skús to aj ty aspoň kakao je to trošku ochutené tak snáď sa ti podarí, držím palce 🙂
neries..urcite to nasilu nepôjde..ponukaj je mliecne vyrobky, syr, ..pises, ze tvaroh, jogurt papa, tak je to ok..niektore deti mliecko skratka odmietaju..a tym, ze uz papa aj inu stravu ako mliecko, o nic neprichadza..dajte si pauzu..skusaj sem tam ponuknut..ak nebude chciet, tak skratka nevadi..mlieko nepotrebuje, nahradzaj jej to inymi mliecnymi /kyslomliecnymi potravinami 😉