MUDr. Martiška a MUDr. Patyk

6. mar 2023

Dobrý deň, poprosím o recenzie k ORL Matiškovi ohľadom bežných ORL diagnóz a k chirurgovi Patykovi ohľadom "skrášľovacích" procedúr, konkrétne aplikácia botoxu. Sú dôslední? Sú odborníci? Sú ľudskí? Vopred ďakujem!

ajvy66
23. máj 2023

Ja som bola s dcerou u Martisku a arogantnejsieho doktora som este nezazila.

shee11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ajvy66
23. máj 2023

@shee11 mna najskor zdrbal, ze co som si to dovolila prist z ineho mesta ( pritom k nemu ludia z toho mesta chodia a pediatricka bola s nim dohodnuta, ze tam bude posielat akutne pripady) tak som sa mu slusne ospravedlnila, nato mi povedal ze co sa usmievam. No a dceru pri vystreni uplne zdeptal len preto, ze sa troska odtiahla ( nevedela co jej ide robit), zacal po nej vrieskat, ked sa chcela pozriet na mna nasilu jej drzal tvar a hovoril tu sa pozeraj mama ti nepomoze.
Mna je este aj teraz zle ked to pisem. Ja som bola v totalnom soku a s placom sme sli odtial obe.
A to nehovorim, ze dcere nic nedal ( az nasa pediatricka jej potom predpisala kvapky do ucha,).
Takze takato je moja skusenost s doktorom Martiskom.
Asi sa potreboval na niekom odbavit a vyventilovat skoda len, ze na vylakanom 8 rocnom dietati.

shee11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexis617
26. okt 2024

Ja som bola s mojim synom 6r.u doktora Martisku a bol celkom zábavny pri synovi a napriek tomu ,že sa maly bal keď sa mu díval do ušiek bol pri ňom nad mieru trpezlivy a snažil sa malý mal zapal ušiek

paline
12. nov 2024

Bol som u obidvoch doktorov viac krát. Pán dr. Patyk nemám čo vytknúť vždy mal ľudský ústretový prístup takisto aj jeho sestrička si robia svoju prácu svedomito.
Pán dr. Martiska je veľmi náladový človek keď ma dobrú náladu všetko prejde v poriadku keď nemá dobrú náladu správa sa veľmi arogantne a zneužíva svoje postavenie doktora voči pacientom .