Ako sa žije v obci Nesluša?

najmaminka
18. máj 2020

Ahojte dievcata. Ste tu niektora z Nesluse? Ako ste spokojne v tejto obci? Rozmyslame sa prestahovat a potrebovala by som vediet, ci ide priamo z Nesluse autobus do Ziliny. Aka je vybavenost obce a vseliake zaujimavosti.

juliac
18. máj 2020

@najmaminka Zdravim, my sme sa prestahovali z Kysuckeho Noveho Mesta do Nesluse pred 3 rokmi. Co sa tyka vybavenosti, je tu skola, skolka (nase deti vozime do mesta z dovodu, aby ich mohli vyzdvihnut stary rodicia), v centre je posta, 2 potravinove obchody, kvetinarstvo, zmiesany tovar (tam som bola len 1krat). Co sa tyka autobusov, najlepsie si ich pozriete cez www.cp.sk, zalezi od toho o kolkej potrebujete cestovat. My byvame v centre, spokojni sme, ale jazdime autom. Neviem, kde sa chcete stahovat, ale byva tu problem s vodou.

juliac
18. máj 2020

@najmaminka Ako vyhodu beriem to, ze do mesta je to blizko (lekar, lekaren, obchody). Este som chcela napisat, ze skolka a skola su tu vsetky rocniky.

bykaterina
20. máj 2020

v neslusi je vsetko od oebcneho uradu, posta kostol, matrika, skola, skolka, potraviny, obchod u janisa - zmiesany tovar no ako kazda dedina, neviem kde idete kupovat ale na niznom konci je kopec romov za nimi priehrada, je tam pekne, je to neprejazdna obec, prides tam v urcitom case za par minut zo ziliny ale ked su zapchy tak je to o hubu sa dostat do kysuce a do nesluse to je pohoda potom a tiey smer zilina ked idu z INA napr tak stojis a cakas aj pol hodiny kzm prejdes kysucu. .skaratka treba tam vychytat spravny cas na cestovanie. je tam aj lekar ale jasne specialisti zilina, kysuca..

najmaminka
autor
21. máj 2020

@juliac Aky problem s vodou tam byva prosim ta?

najmaminka
autor
21. máj 2020

@bykaterina Dakujem

gabika28s
24. máj 2020

@najmaminka byvam tretim rokov v strede Nesluse. Som spokojna, na skok do mesta. Niektore spoje chodia priamo do ZA. A veru byva problem s vodou ale s tym asi clovek neurobi nic ked je sucho... Treba vlastnu studnu 😊