Domáca pekáreň

elam1234
8. nov 2022

Rozmýšľam nad týmto darčekom na Vianoce, máte niektorá skúsenosti s nejakou konkrétnou? 🙂

martinmmartin
8. nov 2022

Kup hlavne nejaku s vodorovnym a rovnym deklom. Nech sa na nu da dobre postavit kvetinac . Pekaren pouzives raz a odvtedy bude iba zavadzat

babovka2321
8. nov 2022

@elam1234 na kysnutie cesta (z max pol kila muky) je to fajn vec. Na pecenie hroza. Cesto som vzdy radsej prelozila do osatky a potom piekla chleba v rure, chlieb z pekarnicky je otrasny. A kedze teraz som sa dala na kvaskove chlebiky, tak mne je uz uplne nanic 😅

lenka_mat
8. nov 2022

Ja už mám roky Etu.. pár krát som robila chleby, ale to ozaj len zo začiatku.Teraz ju používam len na kysnutie a prípravu cesta.. takže porozmýšľaj či ozaj vyuzijes, ak hej teda odporúčam Etu.

veselo_neveselo
8. nov 2022

Mam Moulinex, a peciem asi tak 3x do tyzdna, a ked robim cesto tak aj to - parkrat do mesiaca.
Kupujem ale zmesy na chlieb, a peciem take, co nam chutia. Plus na obed mame vzdy chlebik s niecim, tak ho spotrebujeme.
Za mna + je, ked ma nakukacie okienko, skontrolovat ako sa hnetie, ci kysne, a tak. Aj po roku stale zabava 🙂 Inak mi prisli tie pekarne plus minus rovnake, jedine co rozhodnut ci s jednym alebo dvoma hakmi, a ci brat taku s davkovacom na semienka/hrozienka.

simsalabim
8. nov 2022

Ja mam uz druhu pekaren, ked sa prva pokazila, hned sme kupili druhu. Ale robim v nej iba kysnute cesto a dzem. Velmi zriedka chlieb.

elam1234
autor
8. nov 2022

Ďakujem za odpovede 😄asi ste ma odradili, bolo to pre švagrinú a ona nie je fakt extra na varenie a pečenie, ale pečivo majú radi aj synovec aj brat , tak som myslela, že to bude také pre nich šikovné , že len nahadzu dnu ingrediencie a samo sa to 😂 ja som takýto chlebík nikdy neskúšala ako chutí a či je to dobré, preto ma zaujímali názory niekoho, kto s tým má už skúsenosti

veselo_neveselo
9. nov 2022

@elam1234 Jaj, tak to nie. Ako darcek pre niekoho by som nekupovala, to clovek sam musi chciet pouzivat, inak to bude zapadat prachom.