Čím nahradím múku v recepte na kváskové pampúšiky?

siska1313
12. jún 2018

Ahojte, baby, ktoré máte a pečiete z knihy kváskovanie. Chcela som robiť kváskové pampúšiky, ale zistila som, že zo všetkých múk, ktoré sú v recepte, mám len špaldovú hladkú. Ryžovú a pšenicnú hladkú nemám. Môžem ich urobiť len z tej špaldovej? Či treba postup a zloženie presne dodržať?

ink
12. jún 2018

Ahoj, ja vždy robím z múky ktorú mám doma, hociaký recept. Respektíve, vyhýbam sa aj zámerne pšeničnej , ktorú nahrádzam špaldovou. Čiže, kludne skús, len musíš rátať s tým, že špaldová inak saje vodu ako pšeničná, takže sa neriaď množstvom tekutiny určenej v recepte. Daj vedieť, či sa zadarilo potom 🙂

lubik87
12. jún 2018

@siska1313 nebudú nadýchané jediný rozdiel keďže nedáš hladkú múku

siska1313
autor
12. jún 2018

@ink super, ďakujem, lebo s niektorými múkami je to kríž ich zohnať, vyskúšam a dám vedieť❤

siska1313
autor
12. jún 2018

@lubik87 ďakujem, som zvedavá, čo z nich bude🍀🍀

lubik87
12. jún 2018

@siska1313 treba testovať 🙂 ja som.minulr skúšala vafle bez múky z banánom a tak no išlo tomhned do koša :D mali keď to ochutnal ho striaslo ..tak sme.mali naranajky hrianky :D

siska1313
autor
12. jún 2018

@lubik87 mnam, dobrý nápad😍😍

libawet
12. jún 2018

@siska1313 ničím, buď chceš jesť zdravo alebo nie.

siska1313
autor
12. jún 2018

@libawet môžeš ten koment trochu rozviesť? Myslím, že na špaldovej múke nie je nič zlé a pokiaľ tie ostatné nemám, aspoň momentálne, tak dám tú, ktorú mám, ako napísala aj @ink.

siska1313
autor
12. jún 2018

Baby, pampúšiky vyšli famózne, krásne pre oko a veľmi chutné....ďakujem za rady💖💖💖 z jednej dávky vyšli tri také taniere, ako na foto...robila som menšie, s priemerom asi 4,5cm