@nikola81ak myslíš kvások, ja som dávala hocijaké do chladničky, ale ak je cesto napríklad viac tukové - maslová vianočka alebo croissanty... tak to som si nejak vypočítala aby mi aj dostatočne vykyslo, že som ho nechala aj na linke a keď už bolo vytvarované tak to špajze alebo do chladničky a ráno som mohla piecť... niektoré cestá si vyžadujú aj dlhšie kvasenie v chlade - pizza, kváskový koreň, aj langoše sú chutnejšie
@nikola81ak myslíš kvások, ja som dávala hocijaké do chladničky, ale ak je cesto napríklad viac tukové - maslová vianočka alebo croissanty... tak to som si nejak vypočítala aby mi aj dostatočne vykyslo, že som ho nechala aj na linke a keď už bolo vytvarované tak to špajze alebo do chladničky a ráno som mohla piecť... niektoré cestá si vyžadujú aj dlhšie kvasenie v chlade - pizza, kváskový koreň, aj langoše sú chutnejšie