Ženy prosím pomoc, už polroka pozorujem že mi nadmerne vypadáva obočie, keby ho nemám extra husté z minulosti tak možno dnes nosím len dva chlpy na tvári , ani poviete si že polroka dlhá doba, už som to mala rieist, ale prv som si myslela , že možno to je také obdobie, však aj vlasy niekedy vypadávajú častejšie, pocase som skúsila rôzne sera aj ricínový olej, všetko a vysledok sa ani po 4 mesiacoch nedostavil a obočie stále strašne padá, stačí že si po ňom prejdem a zostane mi 10 chĺpkov na ruke. Nemáte skúsenosť, môže to značiť nejaký zdravotný problém?
Však polovica žien nemá vlastné obočie resp ma male chlpy a zopár a vôbec nerastie. To je úplne normálne 🤷♀️ obočie nie je samozrejmosť. Niekomu už nedorasta
Chod k dr a na krvne testy . Moze to byt zdravotny problem za tym .
Mám 25 rokov a obočie husté krásne ( bolo) nepríde mi že by to bolo vekom, že nedorastna a najmä to nadmerne vypadávanie 🙂 pôjdem k dr, vďaka tak či tak
Mam 42r obocie mam pekne hustotu akurat mam ho rovnake ako v 20 len to co som trhala 20r nedorasta az tak . No vobec neregistrujem ze by mi padalo. Moze to byt hormonalna vec u teba alebo nejaka infekcia v tele ci choroba. Ten koment ze polovica zien nema obocie mi pride prehnany. Neboj sa to riesit u dr aspon budes vediet na com
Si.
Stitna zlaza sposobuje vypadavanie, ale nemusi to byt prave tvoj problem.