Zúfalá z obočia

31. júl 2024

Ženy prosím pomoc, už polroka pozorujem že mi nadmerne vypadáva obočie, keby ho nemám extra husté z minulosti tak možno dnes nosím len dva chlpy na tvári , ani poviete si že polroka dlhá doba, už som to mala rieist, ale prv som si myslela , že možno to je také obdobie, však aj vlasy niekedy vypadávajú častejšie, pocase som skúsila rôzne sera aj ricínový olej, všetko a vysledok sa ani po 4 mesiacoch nedostavil a obočie stále strašne padá, stačí že si po ňom prejdem a zostane mi 10 chĺpkov na ruke. Nemáte skúsenosť, môže to značiť nejaký zdravotný problém?

alabama0011
31. júl 2024

Stitna zlaza sposobuje vypadavanie, ale nemusi to byt prave tvoj problem.

sszuzu8
31. júl 2024

Však polovica žien nemá vlastné obočie resp ma male chlpy a zopár a vôbec nerastie. To je úplne normálne 🤷‍♀️ obočie nie je samozrejmosť. Niekomu už nedorasta

miadi
1. aug 2024

Chod k dr a na krvne testy . Moze to byt zdravotny problem za tym .

autor
1. aug 2024

Mám 25 rokov a obočie husté krásne ( bolo) nepríde mi že by to bolo vekom, že nedorastna a najmä to nadmerne vypadávanie 🙂 pôjdem k dr, vďaka tak či tak

miadi
1. aug 2024

Mam 42r obocie mam pekne hustotu akurat mam ho rovnake ako v 20 len to co som trhala 20r nedorasta az tak . No vobec neregistrujem ze by mi padalo. Moze to byt hormonalna vec u teba alebo nejaka infekcia v tele ci choroba. Ten koment ze polovica zien nema obocie mi pride prehnany. Neboj sa to riesit u dr aspon budes vediet na com
Si.