Zosvetlovanie vlasov v salóne farbou

28. nov 2024

Dobrý deň, máte skúsenosti niektorá so zosvetlovaním vlasov farbou v salóne? Chcela by som si dať zlatistú blond farbu, nie doma, ale v salóne no neviem ako to chytí. Aké máte skúsenosti? Ďakujem

dzescebuly
28. nov 2024

Záleží od toho aký máš odtieň vlasov,zosvetlovat sa dá aj melirom,hlavne si pohladaj naozaj dobré kaderníctvo

autor
28. nov 2024

@dzescebuly viem, rozhodujem sa medzi melírom a farbou. Mám dobrú kaderníčku, povedala, že farbu mi neodporúča, jeden mikromelir už mám a buď pôjdem ešte raz na mikro alebo farbu. Ale farbu mi neodporúča moc. Preto sa pýtam na skúsenosti...

dzescebuly
28. nov 2024

Ja som kaderníčka a odporúčam melír plus toner

autor
28. nov 2024

@dzescebuly áno to mi aj ona povedala, aj tak urobím.. Ďakujem

autor
28. nov 2024

@dzescebuly ešte sa vás spýtam keď ste kaderníčka, ako sa potom riešia odrasty? Lebo ako som spomínala mám mikromelír. Prvý mi bol robený cca pred 2 rokmi. Potom som išla s veľkými odrastami ku kaderníčke (viete si predstaviť asi aké odrasty keď to bolo 2 roky 😀) Mám dosť tmavé vlasy ak keď som sa narodila ako blond teraz mám už také tmavo hnedé, zvláštna farba .. Chcela som byť blond tak som po dvoch rokoch išla na ten mikromelír. Takže výsledok nebol úplne aký som chcela, stále to mám dosť tmavé hore. No a teraz som chcela to riešiť teda tou farbou radšej ale kaderníčka mi odporučila ešte raz ísť na melír tak v januári ( to bude 3 mesiace od posledného mrlirovania) aby sa mi tie vlasy ešte viac presvetlili keďže mi to nestačí sa chcem byť viac blond. Aj vy ste mi to odporucili..Len teraz má napadlo že keď budem chodiť na dofarbovanie odrastov tak tie odrasty budem mať stále tmavšie, to by som musela chodiť aj na dofarbovanie odrastov na dvakrát stále či ako sa to robí? Nevyznám sa.

dzescebuly
28. nov 2024

Skôr by som volila hustý melír alebo melirom odfarbit odrasty tak ako farbou a následne toner,ak sú však vlasy veľmi tmavé tak treba trpezlivosť aby sa nespálili

autor
28. nov 2024
autor
28. nov 2024

Takéto som mala pred melírom, moja prírodná farba. Nie je moc tmavá, ale mne príde tmavá na to, že pred desiatimi rokmi som som bola plavovláska a keď som bola dieťa blondyna. 🙂

dzescebuly
Včera o 11:23

No tak trošku trpezlivosti a šikovné ruky kaderníčky a budeš spokojná 😉