Ahojte baby. Čo používate prosím na zosvetlenie pigmentových škvŕn na tvári?
Mne pomohol zosvetliť škvrny na čele chemický peeling od revolution (2x týždenne) + NIVEA
Cellular Luminous 630 (každý večer). A samozrejme si dávam pod makeup krém s SPF. Pekne mi to zosvetlilo tmavé škvrny, som neverila že to bude fungovať 🙈
@domka222 zrovna včera som naň pozerala. Naozaj to funguje? Za ako dlho si prosím videla výsledky?
V jeseni chemické peelingi, počas celého roka Eucerin antipigment. Moja pokožka je už však natrvalo poškodená.
@petronellla87 pomáha. Pokračovanie ale nemáš tak zničenú pokožku ako ja, tak pomôže aj bez chemických peelingov. Pri mori však fungujem len zo šiltom
@petronellla87 ja som mala pigmentovú škvrnu na čele. Spravila sa mi počas tehotenstva. Minulé leto som natierala každý deň. Toto leto som ho použila asi 5x a fľak sa neobjavil,alebo teda je minimálne viditeľný
Ja sa snažím vyhýbať chemickým produktom, za mňa topka kvalitný jahodový olej + vhodný esenciálny olej. Mne sa aj pehy spájajú do nepekných fľakov, čiže overené na fakt komplikovanej pleti 🥴🙂 Znacku nepíšem, keďže sa tomu venujem aj "profesne". Stačí hľadať, googliť a neskončit na stránke DM alebo Dr. Max 😄
Ccko,exfoliacia,Hada Labo znacka ma na to serum.
zabral mi lacný krémik z dm, vital balea na škvrny a kyseliny azelainová tiež balea, do 2 týždnov pekné výsledky
@petronellla87 po pôrode mi zmizli a vybodla som sa kozmetiku a dovrzgala som si ksicht,tak,že ani makeup to už nekodazal zakryť. Ale už je to viac -menej ok. Ale ako som písala používam ho celý rok a mám aj makeup od nich,ten nedávam stále
Baby ja som dala do košíka toto The Ordinary
Niacinamide 10% + Zinc 1%.) je to blbosť? Od tejto Značky som mala aj chemický peeling
Mne to nepomohlo 🤷🏻♀️. Dobrý profesionál je profesional. Ale keď máš pigment len z tehotenstva,mal by tu Eucerin stačiť.
Chemicky peeling kazdy rok v zime, chodime pravidelne roky, jedina vec co zabera, plus 50 ochranny faktor od jari, na slnku siltovka
Eucerin anti pigment