Ahojte, potrebovala by som poradiť. Urobila som hroznú blbosť. Moje stredne až tmavo hnedé dlhé vlasy sa mi zdali už nudné a fádne, tak som sa rozhodla vyskúšať balayage. Prosila som kaderníčku (veľmi uznávanú v Žilinskom kraji) nech urobí naozaj len jemnú balayage, keďže som nemala farbené vlasy a nechcela som si ich moc zničiť. Kaderníčka hovorila ze som studený typ, že nemôžem mať tóny do medena, tak som si nechala poradiť. Tieto studené pramene na tmavých vlasoch vyzerajú ako šediny a ja som z toho uplne nešťastná a to ani nehovorím o tom, že to stálo 200 eur. Robila mi to v máji. Uvažujem že by som šla späť na moju prirodzenú farbu.. Je možné takéto zosvetlené vlasy nafarbiť na tmavo bez toho aby sa to nejako škaredo vymývalo? Máte tip na dobrú kaderníčku v Žiline, ktorá by mi pomohla? Naozaj sa farbeniu nerozumiem, predtým som si vlasy nefarbila... Ďakujem veľmi pekne za každú radu ❤️
@braveberuska pripnem sa.mne tvrdila,ze to pekne prirodzene bude odrastat a je to des,polka hlavy blond polka hneda..tak som zvedava,co poradia 🙂
Pri prvom nafarbení je možné že sa bude farba vymývať, pretože vlas je po tom odfarbeni vysoko porézny (veľmi otvorený) takže v sebe ťažko udrží čokoľvek (farbu, hydratáciu,..) ale ďalším a ďalším farbením sa vlas pomaly bude napíjať tej farby viac a viac a farba sa prestane vymývať.
S kaderníčkou žiaľ ale neporadím ...
@braveberuska ja som spravila rovnaku "blbost", na mne to vyzeralo hrozne, balajaz aj melir potom. Vzdala som to, nechala som si vlasy nafarbit na hnedo, chytilo to pekne, je to velmi podobne mojej povodnej farbe, nejako extra sa mi to nevymyva, ale zatial to mam asi tri tyzdne.
@jarkaslck ahoj, ďakujem za odpoveď ❤️neposlala by si tu fotku aké to teraz máš? 🙂
@petrastrbanikova ďakujem ❤️
@nika_val ďakujem za odpoveď ❤️ ja sa práve bojim ze či tie zosvetlene pramene, budú schopné rovnako chytať farbu ako tie prírodné, aby som nemala zase duhovú hlavu, keď sa to bude vymývať 🙈
@braveberuska ono keď sa to bude aj vymývať tak to nebude že sa vymyje úplne ale iba kúsok a nemalo by to vyzerať nejak zle takže toho by som sa nebála
@braveberuska in NOVATO 🙂 Kikuška