Ahojte, čo používate na zmiešanú až mastnú pleť? Ako máte vystavanú rutinu? Effaclar od LRP mi neodporúčajte, vyskúšala som a za mňa žiaden zázrak
Bioderma zelená
@sasa47
Ja som prisla na to, ze plet je treba proste hydratovat, hydratovat, takze mam ako hlavny bod programu.
Clinique Take the day off balm, Cetaphil face wash, Toleriane krem od LRP ako hydrataciu, alebo Calming moisture barrier cream od Pyunkang Yul. Buffet od Ordinary ako aktivna latka, ked nic ine.
Rano Toleriane od LRP, bez Bufetu (zabudam), ale zato s SPF Beauty of Joseon Relief Sun.
@veselo_neveselo idem popozerať tvoje produkty. Vďaka.👍
@sasa47 syn pouziva zelene Cerave. Mal ho doporuceny od lekarky na dermatologii. Nebola som moc odvarena z toho doporučenia. Sukromna klinika, cakacka 3 mesiace, za konzultaciu palka a ona nam doporucila blbe cerave. Ale kupila som a syn ma nadhernu plet. Pouziva zelene cerave na umyvanie, modry hydratacny krem (nie je zeleny) a cerave gel na problematicku plet (podla mna je to styl effaclair ktory za mna vobec nefunguje). A ten gel je fantasticky. Z toho gelu je najvacsi benefit a pri pouzivani sa mu rapidne zlepsila plet. Nema skoro vobec zapalene akne a zmizli z 50% cierne bodky.
@kittykat22 odfoť prosím tie produkty.
@kittykat22 ❤️
@kittykat22 ďakujem, vyskúšam