Ahojte.
Chcela by som zmenu. Mám na vlasoch svetlejší melír a chcela by som ho prekryť nejakou chladnou tmavou popolavaou farbou na celú dĺžku vlasov. Nech mám všade rovnaku farbu. Keďže mam svoj vrch prirodzene tmavý a dĺžky vlasov odfarbene neviem si predstaviť ako to chytí a prekryje. Myslite že tam bude stále vidieť rozdiel ? Viete poradiť poprípade pridať nejaké fotky nejakej takej popolavo chladnej tmavej hnedej? Na nete neviem nič také nájsť čo by som reálne ukázala kadernícke ako moju predstavu. Určite sa tu nájdu ženy ci sa v tom vyznajú lepšie ako ja. Ďakujem pekne .
Rozdiel bude určite..na prirodzené vlasy ti isto chytne farba odlišne.mam skúsenosť
Ahoj. Rozdiel ti určite bude vidieť. Ja som si 2 roky dozadu dávala balayage. Od vtedy som bola farbená aspoň 10x a konce mám stále omnoho svetlejšie ako vrch hlavy. Sama by som do toho ale nešla. V puberte som išla z blond na hnedú a zoxidovalo mi to do zelena a to som si vždy kupovala jedny z profesionálnych farieb. Pri prudkej zmene sa vždy oplatí radšej aspoň 1-2x investovať do kaderníka, ako experimentovať doma. 🙂 A to ti píšem ako človek, ktorý sa farbí 12 rokov a na hlave som mala už komplet všetko. Najlepšie bude sa s tou kaderníčkou poradiť, určite ti odporučí aj tóny, ktoré ti na aktuálnu farbu chytia.