Zhoršuje sa vekom rast chĺpkov z obočia?

25. aug 2024

Prosim o info, rast chlpov z obocia sa vekom este zhorsuje? Prosim nepytam sa odporucenie na tetovanie obocia a pod., iba o info ci vekom bude stale menej a menej chlppv na oboci? Mala som priserne obocie. Uz roky si ceruzkou na obocie tvarujem obocie. Ale vsimla som si, ze mi zacina este rednut obocie a dokreslujem stale viac. Mam vypelichane obocie.

la_dolce_vita
25. aug 2024

U mna ano. Kedysi krasne obocie, teraz riedky otras, bez tetovania by to uz neslo ☹. Ale ja som si aj sama k tomu dopomohla.

biba_18
25. aug 2024

bohužiaľ áno. a môže sa stať že ešte aj to vypelichané akokeby zhrubne. kamoška bola veľmi nešťastná keď jej ostali na obočí doslova 4 hrubé anténky. nakoniec si dala tetovať, ale ona je blond tak obočie takou jemnou hnedou a nie veľmi výrazné hrubé…

simsalabim
25. aug 2024

U mna zatial nie, ale vsimla som si, ze niektore chlpky su schopne narast aj 2x dlhsie, ako ostane, ak sa pozabudnem…

zuzana76
25. aug 2024

zhoršuje, u mňa áno, sice tiez mi rastu niektore chlpky dlhsie ako ine, tie zastrihavam, zaroven niektore chlpky aj zhrubli ako pisu hore nado mnou, tetovat si zatial nedavam, len si ho davam farbiť a tvarovať u kozmetičky (občas tak raz - dva krat do roka, ak je nejaka akcia tak si dam lamináciu), ked sa mi chce potieram ho ricinovym olejom.

jamimo
25. aug 2024

u mňa áno. Paradoxom je, že mužom vekom hustne, aj rastie do dĺžky 🤨

liana_k
25. aug 2024

Ano, a taktiez aj vlasy rednu. Hormony robia svoje...

ruzasipova
25. aug 2024

Redne, kedysi som musela dost trhat, teraz uz skoro vobec. A co som mala aj dve miesta, kde mi chlpy na brade rastli, aj to uz prestalo. A o vlasoch ani nehovorim, ako zredli.

zuzitko74
25. aug 2024

Ja mám 50 rokov a zatiaľ bezo zmeny. Aký vek máš na mysli?

rozculena
25. aug 2024

mám dosť šedivé a aj riedke....áno,zhoršuje sa to...a nedorastá

bazarik456
25. aug 2024

Áno, už si ho vôbec nemusím trhať a vekom hrubnú chĺpky a sú nepoddajné, moja mama si napríklad už vôbec nedokáže upraviť obočie, ale vypadali mi aj chlpy na nohách, čo je pozitívne😀