Ahojte baby. Počula som o žehličke na telo. Že je dobrá na celulitídu, vrásky, veľké brucho, atď.. je tu niekto prosím, kto s ňou má aj reálne skúsenosti? Nie dealerka, ktorá chce predať, ale niekto, kto to používa. Ďakujem.
Nemam skusenosti, ale po precitani tvojho popisu je mi jasne, ze je to blbost. Podobna, ako keby niekto tvrdil, ze cokolada vylieci vsetky druhy rakoviny.
Tak ako píše oli. Ja mám osobnú skúsenosť a sú to vyhodene peniaze. Ak máme na myslí konkrétnu značku kde ku zehlicke máš biely a modrý gelik tak je to za mňa len o tom že ten gél "spevňuje" niečo podobné ako Nivea s Q10. Je to chvíľkovy efekt gélu. Je jedno či si ho napatlas drahou žehličkou alebo rukou. Po umytí si tam kde si bola. Na spevnenie pohyb, striedava sprcha a peeling. Určite to urobí väčší efekt
@oli18 ja sa slušne pýtam. Čakám aj normálnu odpoveď a nie mudrovanie.
@guudy Tak veľa ľudí tvrdilo, že to a hento je blbosť a niekto, že je to super. Takže kto neskúsil, nech pomlčí.
@charlottee konečne super odpoveď. Ďakujem pekne 🙂 toto som chcela počuť. A nie mudrovanie tých, čo to ani nedržali v ruke. Striedavú sprchu používam už roky 🙂 a pohyb, bohužiaľ sedáva robota, z roboty po deti a až do večera s nimi. Ale ďakujem krásne za tvoju skúsenosť a neodporúčanie.
@guudy no, keby sa tým riadili všetci, tak tu nikto nie je a neradíme si, nie ? Asi na to je tu toto fórum :D
@guudy a keby som tomu asi verila, tak sa tu nepýtam na skúsenosti, ale rovno to kúpim. Trocha rozmýšľaj. Neznášam také mudrlantky ako si ty. Hlavne, že ty si tu tiež našla kopu rád, nápadov atď a never ničomu. Jaaaj táto mentalita
Nepochopila si ;)
Nevadi ;)
Ale trosku to aj vysvetluje, preco si tuto otazku vobec polozila😊
Pozri na IG zlteho slonika…tiez by stacilo, keby najprv dotycne zienky porozmyslali😊😊😊
Btw, pre rady si sem naozaj nechodim 😊
@guudy ja IG nepoužívam. To je pre hlupakov
Ak by to fungovalo, tak by nebolo tolko nedokonalych ludi, nemyslis?