Žienky dajte prosím typ na dobrý krém. Aby bol vhodný na pleť po 30tke, so sklonom k pigmentovým škvrnam,alergii ktorá je zmiešaná a unavená z detí a hormonálnych zmien .Vhodný aj teraz na leto.
Spf50 cely rok
Nech sa páči... Perricone COLD PLASMA PLUS+ ADVANCED SERUM CONCENTRATE ale bez kvalitného odlúčenia, vyciszenia a samozrejme spfka si môžeš dat na tvár aj plátky zlata, chápeš... Nie je to len o kréme
@nelca0510 mne ta lekárska nesadla aj som riešila akné pred par rokmi. Trochu mam asi averziu, zhoršilo sa mi to vtedy. Celkové mi pomohlo až úplne vysadiť kozmetiku
@domiklik no to by chcelo vyhrať na lote aby som si toto dovolila. Ale áno, spĺňa požiadavky. Ja som celkovf v tej kozmetike mimo , lebo ako som písala vyššie, riešila som akné a skúšala všetko možné, cele procedúry a zhoršovalo sa to. Pomohla mi eliminácia kozmetiky . Teraz však ti nestačí.
Ja za seba môžem povedať, že samotný krém až tak dôležitý nie je. Podstatné sú podľa mňa séra - hlavne s vitamínom C ráno a retinal večer. Dôkladné odličovanie, čistenie. A v boji s pigm.škvrnami topka - SPF denno-denne.
Co ti poviem chcela si zázrak... potom už len nejaká ta procedurka
@janka1011 teda na sérum s vit C môže ísť ešte krém s spf áno?
Euricin, pigment control SPF 50. Mám obrovskú škvrnu na čele, úplne ako princezny zo zlatou hviezdou na čele. Som po chemických pilingoch (medik) od jari dávam euricin a drží. Hviezda nevybieha
:D ešte nejaká poziadavka?:D začni s lekárskou kozmetikou. Zajdi do lekárne, vypýtaj si vzorky. Ja som tak začínala a už mám peknú rutinu,ktorá mi sedí.