Pekný večer zelam. Mám problem so zarasteným chĺpkom v podpazuší, mám tam hrčku ktorá neskutočne boli. Čo na to natierať? Mám to prvý krát v živote… môže to mat súvis aj s novým antiperspirantom ktory som začala používať pred 2 týždňami… niekde som videla fotky kde to mali obrovské a museli s tým na chirurgiu. Cítim že tam je hnis vo vnútri.
@zuzkaa1991 fuuuuuha… to dúfam že nejak dám, dnes som ju tam zbadala a je to navrchu cervene, ale je strašne tvrdá tá hrcka a neviem si prestaviť to vytláčať keďže neskutočne boli
Zober ihlu alebo pinzetu a nejak to prepichni.
Skúsiť Višňovského mast ešte ci este jedna hneda je na vyťahovanie hnisu zapalu...a tak ako vravi vysse pinzetu zobrat skusit pohladat chlpok a vytrhnut
@januska12323 🙈🙈🙈 ja sa toho chytím a robí sa mi zle
@zuzkaa1991 áno zájdem do lekárne pre tu visnovsku mast, aj kamoska mi to odporučila teraz
Staci par dni natierat Ichtoxylom alebo Gafrovou mastou a zalepovat leukoplastom. Potom to bud zmizne alebo to lahko vytlacis.
Namocim ihlu do Alpy, prepichnem, chlp vytiahnem, vytrhnem, dieru zalejem Alpou a do druheho dna je po probleme.
Ja by som do toho už dávno rýpala 😀
@domka222 tiez tak, uz by som tam mala dieru 😂
@vanilkovazmrzka prevrtala by som sa ihlou až na plece😂rypala a rypala by som tak,že by som si aj ruky vyklbila 😂
@domka222
@vanilkovazmrzka
@monillia baby presneee aj ja som taky chirurg, len by som to zacitila hned som v tom zavrtana 😅
@tykat tak to vás obdivujem všetky…. Ja som si to včera natrela masťou ale nemám pocit nejakého zlepšenia 🙈
@vanilkovazmrzka
@tykat ja som si "odoperovala" na strednej kurie oko 🫣😀
@autorka neni co obdivovat 😃 kazdy detmatolog ti povie ze rypat sa v kozi a robit si tieto operacie je najhorsie co mozes spravit, lebo z toho budes mat akurat tak jazvy 🥲 takze natierat nejakou mastou je urcite lepsia volba
Mne sa to stava na brade poprosit niekoho aby vam pomohol vytrhnúť chlpok dovtedy bude hrcka aj zapal..a vlastne.raz na stehne sa mi stalo skoncila som na chirurgii rezali mi absces...