Ahojte,viete mi niekto poradiť.Mam v oblasti bikín zrejme zarastený chlp,niekoľko mesiacov dozadu sa mi ho podarilo vybrať ale zrejme tam znovu vyrástol mám tam hrčku asi 2cm pod kožou je tmavá ta hrčka,akoby je tam krv,chlp nieje vidieť vôbec , sem tam boli,čo stým ?Kam stým zajst ,neodvažim sa sama si to rezať a podobne .Máte niekto skúsenosť a kam stým ísť ?Či rovno k obvodnému?Alebo kožný?Tu v Martine .
Ďakujem 🙏
@allexa321 chod k obvodnému a on ti povie kam máš ísť...podľa mňa tá pošle na chirurgiu
@allexa321 tak je to hlavne v oblasti bikin lebo som odstranovala chlpky epilatorom takze som ich vytiahla uplne a teraz zarastaju ked rastu znova takze musim s tym prestat a len sa holit.Zacalo sa to len nedavno takze zatial nijak extra len ihlou ale mam aj hrcku jednu tak skusim nejaku mast najprv len
dievcata ichtoxyl cierna mast nahrubo natriet a pekne to vyhnisa
@mamina7070 kúpila som tu masť uvidí ,ak pomôže bude to super ,ale áno je to akoby to hnisalo takže to je v poriadku?
@allexa321 ja som iba raz pouzila epilator a asi pol roka trvalo kym mi prestali zarastat chlpy,dovtedy nic, nikdy viac
@allexa321 ano to musi vyhnisat a potom to sterilne ten hnis uvolni (dezinfikovanu ihlu ja mam doma z lekarne tie najtensie a dezinfikuj
ta cierna mast vytiahne zapal
@mamina7070 takže potom to mám orepichnut?To som skúšala už a chlp nikde a opuchlo to viac .Urobila som dierku väčšiu 🫣 no nikde chlp.
skus si to na hrubo natriet ichtoxylom