Zara parfémy

25. dec 2024

Ahojte mate skúsenosti so zara parfemami a pripadne by ste mi vedeli povedať ku ktorej je aká vôňa identická? Ďakujem

lenuska9999
25. dec 2024

Mám jeden Zara parfem a vydrž teda nič moc.

lilyianka
25. dec 2024

Mne ich parfemy nevoňajú

hnedovlaska1234
25. dec 2024

Ja mám dva parfémy (Gardenia a Sublime epoque) voňajú pekne. Mne vlastne vonia väčšina parfémov zo Zary😄 Za mňa ten Sublime epoque vonia celkom podobne ako My Way od Armani. V lete vydržal dlho, taká kvietková vôňa skôr. Myslím si, že pomer kvality a ceny je v pohode.

ika11123
26. dec 2024

Ja mám veľa parfémov od zary a voňajú krásne výdrž je super mám niektoré orginal Dior ...a nemajú takú výdrž ako Zara sveter mi vonia aj po pár mesiacoch keď ho znova vyberiem .Pofotim oj chvíľu

ika11123
26. dec 2024

Ten v strede je parfém (P) úplne totožný s Libre neskutočná výdrž 👌iba tento druh parfémov vonia dlho myslím flaštičky iné stoja za prt ja som už všetky skoro mala 😁

marryen
26. dec 2024

Tiež ich používam, niektoré voňajú strašne dlho, iné menej. Konkrétne tá napodobenina YSL Libre je neskutočná.☺️ Mala ju neter a cítila som ju hneď ako vošla do dverí,údajne si dala 2 streky.🤩

mircalla
26. dec 2024

Ziadne, kupujem len dizajnerske kvalitne parfemy, nie lacny brak

ika11123
26. dec 2024

@marryen tak tak ja som mala aj orginal Libre (P) a výdrž nebola taká akú u parfému od Zary

zevxyzx
Včera o 21:41

@mircalla designer ≠ kvalita

mircalla
Dnes o 08:22

@zevxyzx Ok, mas pravdu Channel ci Dior pripadne Tom Ford ci Niche parfemy sa na Zaru nechytaju.