Robievam sama sebe, zaujímam sa len zo zvedavosti keďže kamošky ma nahovaraju aby som im nechty robila ja..
ja nie ale ak ta oni nahovaraju im sa zrejme pacia .. takze nechapem naco chces nas nazor ..
Záleží od toho, z čoho sú. Polygel? Akryl?
pekne su
Pekne sú preč by si nemala zaplatiť. Tebe by sa páčilo keby si odviedla praácu a ten dotyční by TI nezaplatil.A podnikáš musiš platiť poplatky štátu.
Za mňa určite nie, ešte sa musíš veľa učiť. Ale ja som náročná. Mala som top nechtárku. Odvtedy som vystriedala viaceré, no nič z toho. Je minimum žien, čo vedia spraviť top nechty.
@zuzanockamt prosím, čo je na nich také zle? Okrem kožičiek, čo skôr vyzerá nie ako zle prevedená manikúra, ale že nechty nie sú úplne fresh a majú napr. týždeň. Ale inak čo? Apex a zboku nevidno, neviem. Som zvedavá
@alickapusinka prečo by musela? Asi tak ako tie cukrárky za torty....
@alickapusinka odporúčam prečítať si celý príspevok od autorky, nie len nadpis.
Je to take ako od vietnamiek za 20 min. Nic v zlom. Ja na tom vidim, ze nie je napriklad dobre spravena manikura predtym, nechty nie su rovnako dlhe, ten okraj tiez nie je rovnomerny. Ale kamoskam co to tak chcu, preco nie. Ale robit nechty sama sebe a niekomu druhemu je uplne o inom, na inych ti to moze ist lepsie.
@tiana080 Tvar, hrbolčeky, dĺžka, vyzerá to robené ako keby narýchlo, veľmi neprofesionálne to na mňa pôsobí. Ale ako píšem, bola som zvyknutá na istú úroveň a kvalitu, toto u mňa nie. Radšej len svoje prirodzené nechty ako toto.
Nechty su pekné, ale už by som nikdy nešla k "nechtarke" ktora nemá šajnu ako sa to robí.. od vtedy mam panický strach si ist dať spraviť nechty kamkoľvek..
si veľmi šikovná
Velmi pekne!
Pekne
@ukgirls možno čaká, že sa jej tu postaví do radu ďalších 20😁
Páčia sa mi 🙂 ale bez toho trblietavého pásiku.. ale to už je najmenej nejak zmeniť dizajn
@maranta_leuconeura ja som mala od vietnamky omnoho horšie, tieto sa mi páčia nevidím na nich nic zlé
Mne sa take umele nechty nepacia, ale tieto su take, ze by mu nevadilina cudzej zene, nevyzeraju az tak gycovo a hrubo...ked kamosky chcu platit, tak zacnu aspon symbolicky na material pytat, praxou nadobudnes skusenosti
Keď ta nahovaraju, tak asi sú ochotne ti za ne aj zaplatit 😃 Podľa mňa sú pekné, ja by som zaplatila.