Ahojte žienky, viem že viaceré máte tento problém no ja to mám až priliž 😔 v podstate celý život od mlada kedy som sa začala holiť mi chĺpky vždy zarastali a mala som tam v oblasti bikín zápaly ale nebolo to až take hrozné. Pomáhal mi na to hlavne detsky Bepanthen.
Niečo sa ale zmenilo a vnímam to od kedy som porodila…celkový stav kože je horší no tie bikiny och…ja to tam mam take červené, zapálené a boľavé 🥲 dcérka miluje vodu a ja by som s nou v týchto horúčavách bola najradšej každý deň na kúpalisku ale to je nemožné pre mna. Len čerstvo oholená to tam mam ako tak ok ďalšie dni len zápaly, je mi to velmi nepríjemne a hanbím sa za to…áno pozeram sa ako to tam majú iné ženy ale ešte nikdy som nevidela aby to nejaká mala až také ako ja 🥲
Skúšala som už rôzne upokojujúce krémy no nič mi to nezmieňuje. Skusila som aj depilaciu po nej to bolo asi najlepšie no tam je problém ze treba počkať aby tie chlpy narástli do určitej dĺžky tak to chodit chlpatá 2 tyzdne no žiadna vyhra a tak isto kvôli tomu nemozem ísť na kupko…poradte čo s tým ? 🙁
Za jeden sa už chystam postúpiť laserové odstránenie no čo s tým do tej doby ?
Kúp iné plavky a nemusíš sa holiť.
Jednoznacne laser, nic ine nepomoze tak ako ten
Skúste holiaci strojček napríklad nabíjatelny, ale určite sa už neholte jednorazovkami, keď máte takéto problémy. Viem z vlastnej skúsenosti.
Skus holiaci strojcek, alebo ziletku len s jednou cepielkou, su o nieco setrnejsie k pokozke
Uprednostní plavky so šortkami alebo sukňou..
Kym podstupis laser, kup si plavkove sortky a mas pokoj 🙂