Zafarbenie len pár vlasov

11. jún 2024

Ahojte. Keďže sa do farbenia vlasov vôbec nevyznám, chcem sa opýtať skúsenejších. Ide o to, že po bokoch hlavy mám už pár vlasov šedivých, možno tak dokopy 20. Mám dlhé husté vlasy a minulý rok som si ich dala zafarbiť v kaderníctve. Príde mi to ale úplne zbytočné, keďže farbu vlasov meniť nechcem a toľko peňazí len kvôli pár vlasom... Skúšala som aj taký sprej na vlasy z DM, ale teda to je za mňa hlúposť. Aké mám možnosti? Nejaký šampón na vlasy? Alebo kúpiť farbu a naniesť ju len na tie miesta? Potom sa dá tá farba používať viac krát, keď ju už otvorím? Vopred ďakujem za pomoc a nápady čo a ako ❤️

tanyan
11. jún 2024

Žiaľ, keď farbu otvoríš a zmiešaš, tak ju musíš použiť hneď.
Šampón na šedinách väčšinou nedrží dobre.
Mne už 2 týždne po zafarbení vidieť odrasty, takže som sa s tým naučila žiť. Zafarbím sa doma maximálne 3-4x za rok a medzi tým je mi to jedno.

minenkak
11. jún 2024

Buď farby celú hlavu,lebo potom to bude vidieť,ak zafarbis len časť vlasov alebo kašli na to ,máš ich len pár

butterflyeffect
11. jún 2024

Kamoska pouzivala taku maskaru na krytie sedin na par vlasov, ked riesila odrasty, pripadne skus to

tanyan
11. jún 2024

@butterflyeffect Ale tú maskaru asi treba každý večer umyť a ráno znova naniesť. Pri dlhých hustých vlasoch neprichádza každodenné umývanie do úvahy. To už by som sa asi rovno prinútila doma sa častejšie nafarbiť.

butterflyeffect
11. jún 2024

@tanyan to uz ti neviem povedat… ja som farbila vlasy vzdy, mam par sedin, nie vela niekedy mi staci zafarbit aj po mesiacoch, farbim sama doma, uz roky, ku kadernicke chodit len strihat

nika_val
11. jún 2024

Bohužiaľ šedivé vlasy sa nedajú zakryť inak ako farbením. Žiaden šampón, farebný kondicionér ani farbiaca maska ti na to nechytí .
Su len 2 varianty:
Semi permanentné farby - vymývajú sa, kryjú slabšie šediny ale kryjú
Permanentné farby

Ak farbu zamiešaš tak ju potom musíš hneď použiť všetku . Ale dá sa robiť tak že si zarobiš len také množstvo ako minieš a potom o mesiac zarobiš zvyšok.