Ahojte, roky si farbím vlasy na blond. Moja prirodzená farba je taká stredne až tmavo hnedá. Avšak už ma nebaví každé 2 mesiace sa farbiť, rada by som mala svoje prirodzené vlasy, kym nemám šediny.
Ak ste niektorá z vás toto riešili, tak viete, že to nie je jednoduchý proces. Odrasty vyzerajú príšerne, neviem si predstaviť, že by som mala pol ročné odrasty. Napadlo mi balayage ale trochu sa bojím.
Prosím o vaše skúsenosti, ideálne ak máte aj fotky. Ďakujem 🙂
no ja si nechavam odtastat ale ja mam husty melir,mne to nevqdi vyzera to dobre ,take duhove,ci ombre.No a ty to mas jednoduche tiez ved daj si hnedu farbu podobnu tvojej prirodzenej a mas to.
dala som sa ostrihat nakratko, aby nebolo vidno zafarbene vlasy - na 2cm dlzku. a potom uz len rastli tie "originalne" vlasy.
@anastaziamala ja som si nafarbila na približne rovnakú farbu ako som mala pred blond a bolo. Postupne sa farba vymývala ale uz ostali hnedé. Inak najlepšie moje rozhodnutie, vrátiť sa k svojim vlasom
@solemami fuu tak to si odvážna, máš teda môj obdiv. To by prospelo aj mne, mám vlasy dosť zničené z farbenia a žehlenia.
Baby, aj mne to napadlo, že si vlasy nafarbím podobnou farbou, ale bojím sa trochu. Lebo určite sa netrafím do rovnakej farby s odrastami, ešte keď bohvie ako to na blond chytí... :/ a budú mi tak či tak kričať odrasty ako pri blond.
@anastaziamala radšej choď ku kadernícke z blondu sa to bude rýchlo vymyvat a riskujes zelené vlasy.Ja som to pár x riešila tak, že mi do blondu spravila hnedý melír a postupne som prešla len na melír.Alebo Ti dá o pár odtieňov tmavšie celé vlasy
@anastaziamala ahoj, ja som mala dlhe blond peroxidove vlasy... Poprosila som kadernicku nech mi da husty melir prisposobeny mojim odrastom a ostrahala sa nakratko 🙂 takze uz mam konecne len svoje vlasky a som happy. Drzim palce
Nebola som úplne blond, ale keď som sa chcela vrátiť k svojej prirodzenej farbe, proste som sa nafarbila čo najbližšie k nej a bolo... jasné, vymývalo sa to, takže som sa stále musela farbiť, ale nie tak často ako kvôli odrastom 🙂