Ahojte,mam dlhe roky ciernu farbu na vlasoch,chcem ale skusit ist do hnedej,nie uplne svetlej ale taku aby to nebolo moc tmavé. Myslite ked si kupim hnedu farbu ze by to chytilo alebo nie? Dakujem za rady
Stiahnut na hnedu je nakjednoduchsia cesta. U kadernicky. Je to setrne. Vlasky budu ok. Doma to nerob.
Skus subrina eliminator.. co to stiahne... Potom farbit odtienom o 2-3 odtien svetlejsim nez je pozadovany odtien...
Z tmavej na svetlu sa odfarbuje
Ja som šla bez odfarbovania. Ale nebolo to hned. Po tmavo hnedej som bola 1x na odfarbovani (vlasy zničené) a znovu som iba farbami postupne znižovala odtieň. A postupným strihaním.
Nechytí Ti. Tiež chcem zmeniť farbu a sama kaderníčka mi to povedala, že na čiernu nechytí nič. Buď si nechať vyrásť a nefarbiť alebo vytiahnuť farbu čo je na niekoľko hodín.
Pasta z vit.C a šampónu proti lupinam.Nechas pol hodinu v teple a 2 odtiene máš dole
Máš farbené čierne?Logicky Ti žiadna svetlá farba nechytí, keď máš čiernu...čierna sa musí stiahnuť a potom navariť na Tebou požadovanú farbu.