ahojte baby, dúfam že mi poradíte. Viete o nejakom kaderníctve kde sú schopní odfarbiť niekoľko ročne farbené vlasy na čierno na svetlé/blond? Máte niektorá skúsenosť? Ďakujem krásne 🙂 (je mi jasné že to bude časovo aj finančne náročné)
nerob to, velmi ti to zniči vlasy :(
@sabik000 Moja dcera si farbila vlasy na cierno pred nedavnom si zmyslela ze chce blond trvalo to asi 3 mesiace pokial je stiahla ciernu a uplne si odpalila vlasy ma ich ako chemlon no hrozne teraz jej kadernicka musela znicene vlasy ostrihat po plecia co mala cierne skoro po pas a znovu si dala na tmavo
@sabik000 nerob to ja som si dala odfarbit vlasy na blond a aj som dala 270 euro za to a spalené boli aj tak mala som vlasy do pol chrbta, už som sa späť dala na čierno a vlasy mam ostrihane po ramena 😞 moc toho banujem...
Ale ak veľmi chceš napíš a napíšem ti do správy kaderníctva 🤷♀️
Mala som 15 rokov čierne vlasy predminulý rok som sa rozhodla ísť do bledych odtieňov, rok mi trvalo zbaviť sa úplne čiernej a až posledné tri mesiace zosvetlujeme postupne vlasy. Určite nechci aby ti z dlhodobej čiernej niekto urobil blond tak si zničis vlasy že ich budeš môcť dať rovno komplet ostrihať
Ja som si nechala odrásť, vyzerala som ako debil za ten čas, ale v cope sa to stratilo a za polroka som zafarbila postupne, na hnedú, potom stále svetlejšiu a svetlejšiu.
Lokalita?