Z čiernej na blond

sabik000
28. jan 2023

ahojte baby, dúfam že mi poradíte. Viete o nejakom kaderníctve kde sú schopní odfarbiť niekoľko ročne farbené vlasy na čierno na svetlé/blond? Máte niektorá skúsenosť? Ďakujem krásne 🙂 (je mi jasné že to bude časovo aj finančne náročné)

bajka16
28. jan 2023

Lokalita?

sabik000
autor
28. jan 2023

@bajka16 bratislavský, trnavský kraj, ale som ochotná cestovať 🙂

essenceee
28. jan 2023

nerob to, velmi ti to zniči vlasy :(

kollarovci
28. jan 2023

@sabik000 Moja dcera si farbila vlasy na cierno pred nedavnom si zmyslela ze chce blond trvalo to asi 3 mesiace pokial je stiahla ciernu a uplne si odpalila vlasy ma ich ako chemlon no hrozne teraz jej kadernicka musela znicene vlasy ostrihat po plecia co mala cierne skoro po pas a znovu si dala na tmavo

noami12
28. jan 2023

@sabik000 nerob to ja som si dala odfarbit vlasy na blond a aj som dala 270 euro za to a spalené boli aj tak mala som vlasy do pol chrbta, už som sa späť dala na čierno a vlasy mam ostrihane po ramena 😞 moc toho banujem...
Ale ak veľmi chceš napíš a napíšem ti do správy kaderníctva 🤷‍♀️

lorin29
28. jan 2023

@sabik000 z vlastnej skúsenosti ti radím ísť postupne na to... Daj si z osvetliť o 2 odtiene a o také 2-3mesiace znova... Keď si to dáš naraz áno spravia ti to ale z vlasov budeš mat bud chemlon alebo sa ti dolamu

kris_tin257
28. jan 2023

Mala som 15 rokov čierne vlasy predminulý rok som sa rozhodla ísť do bledych odtieňov, rok mi trvalo zbaviť sa úplne čiernej a až posledné tri mesiace zosvetlujeme postupne vlasy. Určite nechci aby ti z dlhodobej čiernej niekto urobil blond tak si zničis vlasy že ich budeš môcť dať rovno komplet ostrihať

tosomja
28. jan 2023

Ja som si nechala odrásť, vyzerala som ako debil za ten čas, ale v cope sa to stratilo a za polroka som zafarbila postupne, na hnedú, potom stále svetlejšiu a svetlejšiu.

nika_val
28. jan 2023

@sabik000 pocula si uz o stahovani čiernej farby pomocou malibu C čistenia vlasov?
Robi to sice malo salonov ale stoji to za to.. nakolko vlas sa neodfarbuje a da sa dostat k peknej hnedej pomocou tohto..a potom je jednoduchšie sa z tej hnedej dostat na blond 🙂

nika_val
28. jan 2023

@sabik000 treba ale najst salon kde robia s touto značkou.. aj ked nie kazdy salon ked použiva tuto značku tak robi aj toto stahovanie ..
V TT je salon Hairstyle individuality pouzivaju malibu C ale neviem ci aj toto stahovanie robia..
Skus si zavolat a spytat sa 🙂

nika_val
28. jan 2023

@sabik000 nedavno sme si tu v jednej diskusii pisali z jednou babou o tomto malibu C
A ze ona na to chodi k babe : adriana jurkovicova v levároch
Skus ked tak vygooglit ja ju nepoznam len posuvam dalej info ak by ta to zaujalo

monita357
29. jan 2023

@sabik000 z vlastnej skusenosti ti poradim : urcite sa nedfarbuj hned cela.. skus si nechat odrast , vyskusaj balayage, a postupne zosvetluj.. ak nechces prist o vlasy tak tomu nechaj aj 2 roky 🙈🙏🏻