WaXx - bezbolestný domáci vosk

27. jún 2023

Má niekto skúsenosť s týmto produktom? Funguje to?

lasona
27. jún 2023

Bezbolestne to nikdy nebude, to je iba marketingový tah

lara8888
27. jún 2023

Funguje, chlpy trhá, mne to vydrží tak 2 týždne hladké a potom už “rastie”… ale to slovo “bezbolestne” je blud, záleží od toho aký máš prah bolesti 😂 nohy zvládam síce z bolesťou aké za výsledok to stojí, ruky tiež zvládam, podpažie mi nejak nejde s tým urobiť, ťažko sa s tým manipuluje na také miesto, ale keby to niekto “natrel” a strhol tak by to šlo…a podvozok? Skúsila som raz, a asi vtedy moja duša opustila moje telo a vrátila sa naspäť 😂😂😂 strašná bolesť, ak chceš s tým depilovat podvozok tak si radšej zaplať depiláciu u profesionálnej depilerky pretože oni to vedia urobiť určite menej bolestivo keďže vedia jak to ťahať aj všetko, ja škubnem a polovica zostane nevytrhnuta 🥲 toho vosku miniem na nohy celkom dosť asi tak pól tej dozy som minula na lítka, ten sprej na bezbolestnost je pi..vina nefunguje, akurát mokrá koža je s toho, ale ten ich kakaový Peeling je super

Takže v skratke - za mňa - na nohy super, inde nie
Bolestivé ale stojí to za tie hladké nohy

Ospravedlňujem sa ak som niekoho pohoršila, len pisem reálnu recenziu

kiki68
27. jún 2023

@lara8888 to musi niekto iny robit tie miesta, natiahnut kozu. To nie je take jednoduche a ziadny vosk nie je bezbolestny. Na take sa neda verit podla mna