ahojte 🙂 mam velmi citlivu plet , neoplati sa mi kupovat novy krem, ktory ked vyskusam, tak ma z neho pali cela tvar a rovno ho mozem vyradit. daju sa niekde objednat cisto vzorky kremov? ze by som poskusala? v drogerii som to nenasla, alebo mam prist na hulvata do lekarne a popytat si? nieje to drze ? :D
skusala som sensitive, extra sensitive, prirodne ,take aj makove a vsetko ma pali :(
v lekárni sa dajú kľude opýtať, alebo ja som si objednávala zo stránky dulcia.sk, tam sa dajú vybrať (posielajú vždy 3ks) a vyberiete, ktoré 3 produkty chcete
https://www.dulcia.sk/vzorky/balicek-vzoriek.ht...
@bilancia z prirodnich ma dulcia vzorky na vsechno, daji se objednat na strankach, dale na blueberryhill.cz maji vzorky hemptouch, to je pro ekzematiky a citlivou plet + vzorky dalsich znacek. V douglasu ti vetsinou daji vyzkouset a v lekarnach casto maji.
v lekarni dostanes vzorky, od toho su tam tie vzorky. Nie je to drze. NEdostavaju to od firiem aby to mali po suflikoch odlozene :D neboj sa, chod a vypytaj si. Na citlivu plet skus ak budu mat aj Avene radu.
@bilancia skus pýtať v lekarni, bioderma, loccitane a podobné
mne lekarnicka povedala, ze vzoriek dostavaju uz pomenej, lebo to nie je ekologicke. Teraz maju terz viac testerov,len ten si nemozes skusat doma. Ale jedna mi normalne "nacapovala" z testera do malej nadobky, kam davaju nimi namiesane maste 🙂
Chod do lepsej drogerie, napr Douglas, daj si poradit a urcite ti daju vzorky na vyskusanie pred kupou produktu, neviem, ci vsade alebo iba ak budes extra sympaticka a mila 🙂