Vrásky u 23-ročnej

29. jún 2023

Ahojte mám 23 rokov. Ľudia mi tipujú oveľa viac. Je pravda že som si hoci v mladom veku ale prešla som si trápením a veľa stresmi. Zlá strava tomu tiež nepridala. Mám už vrásky, hoci sa o pleť starám aj tak mi ľudia tipujú 30r. Taktiež som veľmi chudá, ale pribrať sa mi nikdy nepodarilo a keďže sme v rodine všetci chudí, asi ani nepodarí. Takže vráskava a prepadnutá tvár. Viete ako takýto typ tváre maskovat/odpútať pozornosť od vrások a tak? Hlavne tie okolo očí a úst. Na čele až tak nemám

dominika0126
29. jún 2023

Nie je to môj prípad, ale jediné čo má napadá je vyplnenie tváre botoxom. Nemyslím, že tu nejaké krémy a nejaké kozmetické procedúry pomôžu.

autor
29. jún 2023

@dominika0126 a nie je to príliš skoro? Keď si to budem pichať toľké roky, môžem v 40tke vyzerať ešte horšie?

mandzula
29. jún 2023

@dominika0126 vyplne sa nerobia botoxom, ale kyselinou hyaluronovou.

bubuska
29. jún 2023

Trosku pribrať a skus aj tvárovu jogu. Si mladá, pri pravidelnom vhodnom cvičení to môže zabrať. Výživa z vnútra, dobra strava, antioxidanty, výživa pleť zvonka - sérum C a Niaciamid, kremík výživný, netreba veľa investovať, stačí pravidelnosť.

bubuska
29. jún 2023

Ja by som s tým nezačínala. Ten sval bude nepoužívanim atrofovat, v tej 40 môžeš mať úplne priesvitnu kožu, co ten sval bude úplne slabucky. Málokto vyzerá po rokoch botoxu normálne. A Jenifer Lopez tvrdí že žiadny nemá 🤪

solange7
29. jún 2023

Skus pribrat a zacat cvicit. Ziskas krajsiu postavu a fyzicka aktivita podpori zdravsie vyzerajuci vzhlad.

samimami777
29. jún 2023

Tiež si myslím že troška pribrať by bolo lepšie ako výplne už v 20tke. Ono ak si naozaj chudučká s prepadnutými lícami tak výzorom budeš vyzerať staršia aj kebyže si dáš vrásky "vygumovať" . Je to skrátka taký typ tváre. Plnšia tvár s veľkými očami sa spája s roztomilosťou a mladosťou a chudá s výraznými lícnymi kosťami skôr s vyspelosťou a sexappealom. Skúsila by som pribrať pár kilo, používala len jemné líčenie lebo aj ťažké líčenie, umelé mihalnice atď pridáva dosť na veku , dala si svieži mladícky účes, možno zmenila aj šatník aby viac zodpovedal veku.

domiklik
29. jún 2023

V prvom rade ti odporúčam kvalitný retinol ( bavíme sa o cene 80 eur a vyššie) , a vo všeobecnosti poriadnu, tebe na mieru situ rutinu. Samozrejme okrem samozrejmosť ako pitný režim, stravovanie, pohyb... Pokiaľ máš geneticky dane, že si chudá, celá tvoja rodina je chudá, nič s tým neurobíš... Osobne ti odporúčam neinvazivne mezoterapiu od Dr baumgartner v ba, stojí okolo 300 eur a efekt vydrží pol roka... Zmierni vzhľad vrások, zjednotí, rozžiari pleť a celkovo dodá pleti stavu...

agnes28
29. jún 2023

Za mňa retinol, nezabudat na spf a tvarova joga

kornelies
29. jún 2023

Vrasky mas z mimiky. Vyskusaj botox 1az 2x, az kym sa odnaucis krcit celo. Plus retinol, SPF.

collette217
29. jún 2023

Najprv by som zacala s kvalitnou kozmetikou, dostatocnym spankom, dobrou, pestrou a zdravou stravou, prijmom tekutin (Vrasky su viacej “viditelne” pri nedostatocne hydratovanej pokozke), spf denne, menej stresu, cvicenie alebo zabavna forma pohybu.

karellia
29. jún 2023

Ja by som odporucala mezoterapie, drakuloterapie, mozno nejake laserove osetrenia. Na vyplne to je skoro - do toho by som nesla. Skus sa ist poradit na nejaku kliniku estetickej mediciny.

mia1012
29. jún 2023

Vyskúšaj tvarovu gymnastiku.cely život som mala prepadnutu tvár, líca.vyse 4 rokov cvičím tvarovu gymnastiku a budem mať o rok 40 rokov a netypuju mi ani 30. Vyplnili sa mi krásne líčka,mám ich konečne buclate.predtym som mala neskutočne výrazné lícne kosti.a pritom som nepribrala.samozrejme sa o pleť starám a používam SPF.neopalujem sa .

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. jún 2023

@mia1012 to ti závidím. Vždy som túžila po tých buclatych lickach, ked po začatí tvaroveho cvičenia si Videla prvy efekt? A keby prestanes cvičiť tak sa ti to opäť vráti späť?

Ďakujem za rady, no jedine to pribatie bohužiaľ to u mňa už roky nejde a pravdepodobne nikdy nepôjde. Asi namiesto botoxu skúsim časom kyselinu

mia1012
29. jún 2023

Efekt som videla do mesiaca.ale cvičila som pravidelne každý deň,aj teraz cvičím každý deň, sú dni keď vynechám,ale to musím byť chorá.ale najviac precvicujem líčka.a to robím hocikde,aj v aute počas šoférovania,aj keď pozerám telku😁.
Keď prestanes cvičiť tak sa to vráti.pokial máš v pláne po chvíli prestať tak ani nezačinaj.nema to význam.na to treba pravidelnosť.

kornelies
29. jún 2023

Autorka, btx a KH su na 2 odlisne veci.Nemozes si obliect nohavice na ruky. 🙂.

dominika0126
29. jún 2023

@mandzula vážne? Ja som myslela, že tá sa len do pier a botox do tvare, tak sa ospravedlňujem 🙂

mandzula
30. jún 2023

@dominika0126 ved v pohode, nie kazdy musi vediet vsetko.🙂