Mamky, mám 32 rokov a posledne roky mám veľmi veľké a strašne mi vidno vrásky okolo oci + vrásky medzi obočím. Čo mám s tým robiť? Už mi to veľmi vadi
ist na botox
Základom je kvalitný spánok. Viem, niekedy sa to nedá, ale aspoň sa pokús spať 7-8 hodin. Kvalitná strava a cvičenie. Začala by som s korejskou kozmetikou. Ja som začala používat Centella Probio cica - ta je tiez na vrásky a na obnovenie kožnej bariéry. Obsahuje kyselinu hyaluronovú a to ti tak vyživý plet. Od 20 rokov by sa mal používať očný krém pretože očné okolie najrýchlejšie stárne. Kúpila som si masku Biodance collagen a pekne vypne plet, staci cez den 4 hodiny nechat posobit alebo cez noc. Ja som objednavala zo Stylevana lebo ma to vyslo najlacnejsie. Zo zaciatku ti staci pletovy gel na cistenie pleti, toner, krem a ocny krem. Potom si postupne mozes zaradovat aj séra atd.. nevynechavaj spf ani v zime. Najlepsie je zacat s masažou pleti, face yoga alebo len klasicka masaz. To ti rozprúdi lymfu. ☺️
Skin care je skvela vec, ale nou mozes uz len spomalit pribudanie vrasok. Ak sa ich chces zbavit,tak botox, vyplne, chirurg.
A boli ste niektorá na botox? Aká je cena?
to ti nikto nepovie cenu.
zalezi v akom meste, u akeho lekara, nevieme kolko jednotiek potrebujes.
vacsina klinik ma ceniik dostupny na internete
Ja som bola, najlepšie rozhodnutie. Mám 35. Cca 250€ 3 lokality
toto je genetika, keď máš v takomto veku vrásky okolo očí. Ako ti napísali, jedine botox
súhlasím jedine ísť na výplň niekde, ale keď raz začneš tak už nebudeš chcieť prestať🙂) Alebo skús nejaký lepší krém.
Jedine botox, nič iné už po 30-ke nepomôže. Nevyhadzuj zbytočne peniaze za drahé krémy....A botox ti bude slúžiť už aj ako prevencia do budúcna. Je to jednoduché, nebudeš krčiť tvár= nebudú sa ti prehlbovať vrásky. Botox ti vlastne znehybní niektoré svaly na tvári. Vydrží ti to tak 3-4 mesiace. Okolie očí platím v Nitre 110,- e, vráska hnevu ďalších 110,- eur. Takže cca takéto sú ceny. Ono to "vyprchá", takže treba chodiť cca každé tie 3-4 mes. Určite choď do toho, už to bude vekom iba horšie a hlbšie....
Určite botox, dala som si robiť čelo a musím povedať že na nezaplatenie
Tiež ma to zaujíma. Vrásky mám tiez