Vrásky okolo očí

3. dec 2024

Mamky, mám 32 rokov a posledne roky mám veľmi veľké a strašne mi vidno vrásky okolo oci + vrásky medzi obočím. Čo mám s tým robiť? Už mi to veľmi vadi

tatiana149
3. dec 2024

Tiež ma to zaujíma. Vrásky mám tiez

rk123
3. dec 2024

ist na botox

anonym42
3. dec 2024

Základom je kvalitný spánok. Viem, niekedy sa to nedá, ale aspoň sa pokús spať 7-8 hodin. Kvalitná strava a cvičenie. Začala by som s korejskou kozmetikou. Ja som začala používat Centella Probio cica - ta je tiez na vrásky a na obnovenie kožnej bariéry. Obsahuje kyselinu hyaluronovú a to ti tak vyživý plet. Od 20 rokov by sa mal používať očný krém pretože očné okolie najrýchlejšie stárne. Kúpila som si masku Biodance collagen a pekne vypne plet, staci cez den 4 hodiny nechat posobit alebo cez noc. Ja som objednavala zo Stylevana lebo ma to vyslo najlacnejsie. Zo zaciatku ti staci pletovy gel na cistenie pleti, toner, krem a ocny krem. Potom si postupne mozes zaradovat aj séra atd.. nevynechavaj spf ani v zime. Najlepsie je zacat s masažou pleti, face yoga alebo len klasicka masaz. To ti rozprúdi lymfu. ☺️

mamamasama
3. dec 2024

Skin care je skvela vec, ale nou mozes uz len spomalit pribudanie vrasok. Ak sa ich chces zbavit,tak botox, vyplne, chirurg.

autor
3. dec 2024

A boli ste niektorá na botox? Aká je cena?

rk123
3. dec 2024

to ti nikto nepovie cenu.
zalezi v akom meste, u akeho lekara, nevieme kolko jednotiek potrebujes.
vacsina klinik ma ceniik dostupny na internete

simik22
4. dec 2024

Ja som bola, najlepšie rozhodnutie. Mám 35. Cca 250€ 3 lokality

0silvia0
4. dec 2024

toto je genetika, keď máš v takomto veku vrásky okolo očí. Ako ti napísali, jedine botox

tassyn
4. dec 2024

súhlasím jedine ísť na výplň niekde, ale keď raz začneš tak už nebudeš chcieť prestať🙂) Alebo skús nejaký lepší krém.

monikabull
4. dec 2024

Jedine botox, nič iné už po 30-ke nepomôže. Nevyhadzuj zbytočne peniaze za drahé krémy....A botox ti bude slúžiť už aj ako prevencia do budúcna. Je to jednoduché, nebudeš krčiť tvár= nebudú sa ti prehlbovať vrásky. Botox ti vlastne znehybní niektoré svaly na tvári. Vydrží ti to tak 3-4 mesiace. Okolie očí platím v Nitre 110,- e, vráska hnevu ďalších 110,- eur. Takže cca takéto sú ceny. Ono to "vyprchá", takže treba chodiť cca každé tie 3-4 mes. Určite choď do toho, už to bude vekom iba horšie a hlbšie....

charlottelavender
10. dec 2024

Určite botox, dala som si robiť čelo a musím povedať že na nezaplatenie