Ahojte. Mozno hlupa otazka,ale kazdopadne,radsej sa opytam, snad sa niekto najde,kto sa venuje tetovaniu obocia alebo s tym ma skusenost. Chcela by som ist na tetovanie obocia,konkretne pudrove obocie. Snazim sa schudnut,zatial to ide pomalicky,no mam ciel,ktory sa mi dufam podari splnit. Moja otazka - ak by sa mi podarilo vyraznejsie schudnut,teda aj v tvari,moze to ovplyvnit tvar vytetovaneho obocia? Mam absolvovat tetovanie radsej az po chudnuti alebo mozem pokojne aj hned? Dakujem.
@biba_18 dakujem za nazor
@papulka999 ahoj, neviem, koľko kg chceš schudnúť, ale ak aj nejako viac, tvar obočia by ti to nezmenilo určite. Zrovna na tom čele nevieš pribrať/schudnúť, nejedná sa o spodnú časť tváre 🙂 ja by som kľudne do toho išla aj teraz (teda, ja by som išla až po schudnutí, nechala by som si to ako takú čerešničku na torte, nech som celá zmenená - ale to je iný dôvod) 🙂
Ja som bola v lete na microbleding a z velkej váhy som sa dala na chudnutie dva týždne do zadu. Už mám minus tri kila a pomali to ide. Obočie mi robi veľku radosť , vždy pri pohlade do zrkadla si poviem že aspoň niečo je namne pekné 😅😅 takže ja nelutujem , ani by som nečakala 🙂
@papulka999 od tetovania obočia mam dole 10 kg a nič sa nezmenilo.
Možno ak potrebuješ schudnúť 50 kg tak to bude mať vplyv na tvar obočia.
Ja som naopak pred tehotenstvom a v tehotenstve pribrala, no na tvar obočia to efekt nemalo. Okoloe očí a to čelo sa až tak nezmenilo - tiež púdrové.
@papulka999 teto som si davala robit pred tehotenstvom ako 69kg, v teho hore 20kg,potom dole 20kg a obocko mam rovnake ziadna zmena.
osobne by som do toho išla po - z jedného dôvodu. možno sa ti tvar obočia nezmení - ale zmení sa ti tvár a možno to zmenené obočie sa k nej bude hodiť menej než teraz sa ti hodí…