Ahojte baby , snáď má neukamenujete ale napadlo mi opýtať sa aj tu . Nemáte náhodou nejaký osvedčený tip na sprchac a šampón na vlasy , ktoré je aspoň chvíľku citit ? Samozrejme nie cely deň voňať po sprchaci , ale aspoň chvíľku sama na sebe aby som to cítila a o vlasoch ani nehovorím , tie by mohli voňať cely deň . Za 30 rokov svojej existencie som nenatrafila na šampón , ktorý by mi vonal aspoň polhodinku po . Ďakujem a prajem pekný zvyšok večera .
silne parfemovanú kozmetiku má The body shop, kupujem si odtiaľ sprcháče a pekne a intenzívne voňajú, odporúčam kobminovať s telovým maslom/jogurtom z tej istej rady pre silnejšií efekt 🙂 a vôňa vydrží.
vlasovú kozmetiku si odtiaľ nekupujem, ale príde mi, že aj taký olaplex na vlasoch celkom dlho vydrží 🙂 inak odporúčam sa poobzerať po nejakom parféme na vlasy, majú aj v The body shop alebo v Yves rocher 🙂
Záleží na ph pokožky. Tak ako parfém, aj sprchovací gél vonia na každom ináč. Používam palmolive Olive a cítim aj keď si večer vyzývame ponožky a idem do sprchy. Dokonca mi aj priateľ hovorí, že pekne voniam a nie po parféme. Dcéra používa ten istý sprcháč a vôbec necítim na nej. Vlasy umývam s head &sholders už dlhé roky. Keď chcem aby voňali dlhšie, dám si na vlhké vlasy parfém. 😃
Ja mám vlasovú masku od Pimp your body, tá je nenormalne voňavá a potom majú aj takéto telové masla, tie volajú na kozi aj 10 hodín a sú fakt super https://pimp.sk/kategoria-produktu/slahane-masla/ otázka, či vie sprchac voňať dlho, keď ho vlastne z koze zmyvas. Skus tie masla.
Sampon/kondicioner Herbal Essences Argan Oil naozaj krasne a dlho “cerstvo” vonia, drahy mi zaspava s hlavou vo vlasoch ked mam cerstvo umyte 😁 a to ani jeden nemusime “prehnane blizky” kontakt pri zaspavani… a na pokozke mam odskusane a vonou zatial neprekonane asi 3-4 sprchace - strieborny Tesori, mandlovy sprchovy olej od L’Occitane, Bath and Body Works - Oahu (jedina telova kozmetika s kokosovou vonou ktoru mozem a naozaj je uzasna) a tiez olej od Tesori
Mne brutalne vonal damsky playboy play it wild, ale neviem, ci sa da estecniekde zohnag, uz som ho savno nevidela… a inak z dm balea sprchace maju dost vyraznu vonu. Sampon som tiez este nenasla taky, co by mintak dajne vonal :-/
@levandula7 ahoj, odkiaľ prosím ťa objednavas The body shop?
@benshi väčšinou kupujem v kamennom obchode, ale majú ich na rohlíku aj na wolte