Voňavky z krasnevune

dzarika
15. jan 2024

Ahojte objednavate vonavky z krasnych vun ? Chcem to mensie balenie 30 ml ale ono mi to ukazuje iba pod tester. Je v tom nejaky rozdiel?

patrisaa
15. jan 2024

Radšej Essense, majú parfémy. Krasnevune sú len toaletné vody pokiaľ si dobre pamätám.😊

ivanka12311
15. jan 2024

Ja si ich pravidelne objednávam s som spokojná 👌

wishes
15. jan 2024

aj ja objednavam
uz roky z krasne vone a som spokojna, su to parfemy nie toaletne vody 🙂

smajcii
15. jan 2024

Ja som kúpila raz, ale za mňa slabé. Rýchlo vyprchala vôňa. Možno mám nejaké horšie PH na toto, neviem, ale s inými vôňami problém nemám 🙂

patrisaa
15. jan 2024

@wishes Oprava sú to parfémované vody nie parfémy, ak sa mýlim tak ma kľudne opravte ale všade majú tento popis.😊

patrisaa
15. jan 2024

@smajcii Áno presne, aj za mňa to isté. Veľmi rýchlo vôňa vyprchá a nieje taka výrazná. Mala som skúsene dve vône.

smajcii
15. jan 2024

@patrisaa ja som mala tuším tri, lebo to každý ospevoval, tak reku skúsim 😀 a akože vône pekné, ale tak na 20 minút, lebo hneď to bolo fuč 😁 a to pritom iné voňavky mi držia jak na koži, tak na oblečení, aj dlhé mesiace 🙂

slavomira236
15. jan 2024

@smajcii presne to iste mala som 3. Vsetky maraz o jednanne lebo to chvalili. Za mna slabota. To trebalo 20 krat na den striekat ma krk. To vnalo ked da striekli s par minut a nic. To uz z avonu su ovela lepsie

smajcii
15. jan 2024

@slavomira236 no ja presne obľubujem Avon, mne tak dlho držia, že až sama nechápem 😀 akoby ich vyrábali pre mňa 😁 ale tieto krásne vône už nikdy viac, vyhodené peniaze 🙂

liusa82
15. jan 2024

@smajcii avon je držiak.Nie všetky ale väčšina. Aj ked ho mnohé zatracujú a neviem prečo.Ja mám kdejaké vône aj drahšie aj lacnejšie aj drogerka aj avon a oriflame a kolkokrát tie katalogové výdržou daleko predbehnú drahý originál z parfumerky.Mne už vela ludi pochválilo avonovky že čo to je za vôňa🙂

sabca99
16. jan 2024

Preco radsej si nekupis original, ktoreho ti staci par strekov a vydrzi ti cely den? Ja osobne som za to, ze radsej si sem tam kupit kvalitnu vonavku ako rozne napodobeniny.

lulu9999
16. jan 2024

@dzarika Mala som tri rôzne vône ale na originál sa mi vôbec nepodobali, a ani sami o sebe neboli nič moc...za mňa nie.