Ahojte objednavate vonavky z krasnych vun ? Chcem to mensie balenie 30 ml ale ono mi to ukazuje iba pod tester. Je v tom nejaky rozdiel?
Ja si ich pravidelne objednávam s som spokojná 👌
aj ja objednavam
uz roky z krasne vone a som spokojna, su to parfemy nie toaletne vody 🙂
Ja som kúpila raz, ale za mňa slabé. Rýchlo vyprchala vôňa. Možno mám nejaké horšie PH na toto, neviem, ale s inými vôňami problém nemám 🙂
@smajcii presne to iste mala som 3. Vsetky maraz o jednanne lebo to chvalili. Za mna slabota. To trebalo 20 krat na den striekat ma krk. To vnalo ked da striekli s par minut a nic. To uz z avonu su ovela lepsie
@slavomira236 no ja presne obľubujem Avon, mne tak dlho držia, že až sama nechápem 😀 akoby ich vyrábali pre mňa 😁 ale tieto krásne vône už nikdy viac, vyhodené peniaze 🙂
@smajcii avon je držiak.Nie všetky ale väčšina. Aj ked ho mnohé zatracujú a neviem prečo.Ja mám kdejaké vône aj drahšie aj lacnejšie aj drogerka aj avon a oriflame a kolkokrát tie katalogové výdržou daleko predbehnú drahý originál z parfumerky.Mne už vela ludi pochválilo avonovky že čo to je za vôňa🙂
Preco radsej si nekupis original, ktoreho ti staci par strekov a vydrzi ti cely den? Ja osobne som za to, ze radsej si sem tam kupit kvalitnu vonavku ako rozne napodobeniny.
Radšej Essense, majú parfémy. Krasnevune sú len toaletné vody pokiaľ si dobre pamätám.😊