Voňavka pre 15-ročnú kočku

22. júl 2022

Maminy, dajte mi, prosim, tip na peknu vonavku, nieco co pouzivaju vase baby alebo co teraz leti. Dakujem 🙂

oliali
22. júl 2022

Ja si myslim ze by si mala vybrat sama… to co vonia mne alebo tebe nemusi vonat jej… mne moja mama nikdy netrafila vonu takze vonavku od nej som nikdy nemohla pouzivat 🤷‍♀️

jaaty
22. júl 2022

Niečo od Ariana Grande- jemne sladšie vône. Moja dcéra má najradšej I love Moschino- jemná citrusová vôňa

stanulienkat
22. júl 2022

Vonavku by som NIKDY NIKOMU nekupovala bez opytania sa.

lillyjanka
22. júl 2022

Britney spears fialova ci tmavomodra to je cukrikovo sladka,alebo billy eilish

autor
22. júl 2022

@stanulienkat ani ja ;)

jenn7
22. júl 2022

Zara parfemami urcite nic nepokazis. Tu plati to co hadam uz nikde....vela muziky za malo penazi. Dcera ich ma hadam 10, ja sa jej chodim potajme striekat s Tuberose.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzinapipina
22. júl 2022

Aj napriklad moschino funny je súper pre mlade baby, tiez som ju mala v 17 tich😁

lenkadenisa
22. júl 2022

@zuzinapipina to je asi prvá značková voňavka každej baby 😄

btus
22. júl 2022

@jaaty tú mám rada aj ja. Používam ju už 17 rokov. 🙂 Nemám 15 🙂

autor
22. júl 2022

joj baby, nie je to moja dcera, to by som sa tu nepytala, ja mam troch chlapov :D takze sondujem co leti a navyse ju odomna chcela, takze tak....dakujem za tipy :*

pribinak
22. júl 2022

Radšej dať poukaz do parfumérie a nech di vyberie sama.
Fakt čo sa páči 10tim slečnami tak tvojej vôbec voňať nebude

autor
22. júl 2022

@jaaty najdem ju aj v drogeriach?

laila22
22. júl 2022
stanulienkat
22. júl 2022

Preco sa nespytas dotycnej? Alebo poukazom nic nepokazis.

zuzubb007
22. júl 2022

Poukaz kupit v obchode a ona si vyberie najviac to potesi, urcite nie vyberat sama

larazivago
22. júl 2022

Moschino funny-presne pre mladucky vek❤️
Ja som kúpila 7 ročnej.

laurita285
22. júl 2022

Určite nie Chloe, ťažká starecká voňa 😀

jaaty
22. júl 2022

Skôr napr. FAN PARFUMÉRIE, Douglas.... Možno ešte DM

saxana000
22. júl 2022

Nieco zo sportovych.moja prva bola puma jamaica

gabesz1
22. júl 2022

@oliali Veru, ani mne mama nikdy neuhádla vôňu, a potom z toho bola hádka......... Ja som sa poučila z mamy a kupovali sme stále spolu s dcérou ! Ona mi povedala, ktoré sa jej páči, v prípade, ak som nesúhlasila s vôňou, tak som ju usmerňovala. Je dôležité, aby ste vedeli, akú vôňu má rada- kvetinovú, akvatickú, korenistú, orientálnu ( s tou pozor!!!!!!- ) a potom je to hračka! 🙂

simca06022011
22. júl 2022

My sme dcere kupili prvu na 10r Betty barclay myslim Beautifull eden a velmi sa jej paci, uz sa znovu kupovala nova. V dm maju. Kvetinova, svieza. Alebo ju zobrat vybrat si, my sme mali napr. adidas, aj hugo boss ma dobru tu klasiku boss - to som uz na gymnaziu ouzivala bezne. A jasne, 15r si neda euphoriu od CK (schvalne davam priklad, kupil mi ju chlap na 20tku a islo ma porazit, poradila predavacka), lebo je to tazka vona, cize aj na vek treba prizerat trosku ked sa vybera :D

jumama
22. júl 2022

12 r dcera mi minule povedala, ze vsetky baby nosia Ariana Grande, ze preto by taku nechcela 🙂 Ze cela skola vonia rovnako. Ja som jej kupila viacero takych malickych od Yodeyma Paris - ked si vygooglis najdes vela predajcov. Su to napodobeniny voni, ale velmi dobre, len maju kratsiu vydrz, resp. ako ktore. Zase pre male baby je to aj dobre, ak to nevonia silno ako parfum... ked sa vsetky do skoly navonaju, chudaci ucitelia 🙂

No a z tychto Yodeyma Paris sa jej velmi paci a aj k mladosti svedcia:
Dela co je odvodena od NOA od Carcharel
Vivacity co je odvodena od Joy od Christian Dior

Su take nezne, ani moc sladke, ani koreniste, jemnucke, dievcenske.

danica2711
22. júl 2022

žiadna rada od inýchc ľudí nie je relevantná, každý má iný vkus. Ak nemáš možnosť zobrať ju do parfumérie, aby si vybrala sama, bude poukážka najlepšia voľba, aby ste prípadne neboli obe sklamané

6kristina
30. júl 2022
lenkakravcova
30. júl 2022

Ja som mala rada v tom veku túto a vydržalo mi to dodnes. 🙂