Viete my poradiť nejaký parfém alebo voňavku co krásne vonia ďakujem
Za mňa teraz najnovšie Yves Saint Rocher Black opium... aj Carolina Herrera Good Girl, či od Guerlain
Versace Pour femme parfémová voda
Libre le parfum
Pre mna od juletmad Néa.
Alien Mugler, Hugo Boss Deep Red ❤️
Ja som si teraz kúpila Jimmy Choo Forever a vravím, krajšia vôňa nie je
Cenové rozpätie? ... niekomu vonia za 10e , inému za 100e
treba napísať aj aký typ vône či kvetinová,svieža,orientálka alebo chypre.Takto sa ťažko radí.Alebo nejaká sladká
Maximálne odporúčam D&G Light blue👍
Eilish no. 1 od Billie Eilish. Je dostupná v douglas a má krásnu sladkú vanilkovú vôňu. ☺️
Versace - žltú
ja mám Jimmy Choo Floral a je krásna 🙂
Versace fialová 🙂
Záleží koľko si ochotná investovať.
Lacné vonavky nájdeš v dm drogérii napr..
Ak hľadáš kvalitný parfem..skus ísť do fann a vyskúšaj z tých co tu ženy spomenuli.
Je možné, že ani Jedna ta neoslovi.
Ja som už mala všetky zvučné známe menej známe vône..
Ostala som verná mon guerlain edp, dior addict, chanelky, ysl Black opium edp a nuit blanche, tiež portrait of lady, arabky..
Bottega Venetta Illusione
U mňa najpoužívanejšie Dior - J'adore a Laura Biagiotti - Blu di Roma
Ale každému vonia niečo iné, niekto uprednostňuje ovocné vône, iný kvetinové alebo drevité... Mám kamošku, ktorá si kupuje len pánske parfumy, lebo žiaden dámsky jej nevonia🙈 Sama vidíš aj v tejto diskusii, že každá napísala niečo iné...
Ja mam rada incanto ,
Prada paradoxe, chanel Coco mademoiselle, gucci Rush, carolina herrera- 212 sexy,
@slavomira236 tak tú som práve domíňala. Pekná vôňa ale už chcem niečo nové, také pekné svieže a nič sa mi nepáči 🙈
Christian Dior... Hypnotic Poison... 👍
Ermano Scervino - Tuscan emotions
dievča zlaté, to, čo pekne vonia mne, nemusí tebe... toto je taká debata o ničom, musíš si v parfumérii ovoňať a vybrať sama
Podľa toho akú máte rada, či svieže kvetinové, alebo sladké....
Prada, Lancôme La vie Est Belle,