Má niekto original tuto vonavku zakúpenú mimo predajne Notino a bol by ochotný odfotit krabicku zo spodnej strany? Na fb písali niektoré ženy, že Notino predáva fake voňavky, tak má teraz zaujima, či ta moja je origo😃 Ďakujem.
@janka6167 akurát som vyhodila krabičku predvčerom 😀 ja som kupovala v douglas
Aká bola cena?
Neodfotla by som, takto zneuzivaju ženy na internete fotky na predaj fake vonaviek. Verím že sa mýlim, len dávam info. Ale ak, radšej napíšte iba batch kod, možno som paranoidna ale viete aky je internet ...🙂
@gabika0825
@sandasan
@berry266
@janka6167 ak chceš vedieť, tak pozri batch kod a daj si ju do tejto aplikácie, zistíš hneď ci je originál a nepotrebuješ zisťovať od iných batch kod. Nerozumiem tejto logike ako ti pomôže to, že niekto ti odfoti krabičku. Batch kód sa musí zhodovať aj s kódom na parfeme.
https://www.checkfresh.com/how-to-find-batch-nu...
@mimka1402 to už takto funguje 🤔 neverím ze je niekto takto vynaliezavý to by má ani nenapadlo 😂
@janka6167 Neviem prečo odpoveď ze sa nedá nič opýtať,😀 dala som ti odpoveď aj vysvetlenie prečo fotka ti bude na nič. Myslím si, že to bolo viac ako keby máš foto obalu a nič viac. 🙂 Fake vonavky nemavaju, skôr ntno máva vône, ktoré sú dlho zle skladovane /vraj/ takže preto často býva problém s vydržou.
toto je taký nezmysel, taká spoločnosť si nemôže dovoliť predávať nejaké napodobeniny, mala som x voňaviek z kamenných parfumérií a aj z Notina a problém som nemala ani raz, všetko boli originály a krásne voňali.
Čo viem tak notino nepredáva fejky ale produkty určené pre Ázijský trh (sú pre trochu iné PH pokožky ako máme my) preto na niekom voňajú inak a všeobecne Ázia neobľubuje príliš silné vône čiže môžu byť slabšie. Ale boh vie 🤷🏽♀️
Viete niektora, ci je tu skupina na vymenu vonaviek?
@janka6167 predávali original Chanel ale nie sú oficiálny distribútor, tak preto ich riesili že ako sa k ním dostali. Ale vône boli original. A veľakrát sa stretávam s tým že niekto povie že mu poslali fejk a potom vysvitne že napr. novu Miss Dior porovnáva so svojou doma spred 15 rokov a ani len netusi, že vona prešla rôznymi reformulaciami a zmenami zloženia.
@janka6167 ked to je presne tak, ze kazdy si vysvetluje veci po svojom a realita je uplne niekde inde, ja mam vyskusanych kopu parfumov, z roznych obchodov a eshopov a teda z Notina sa mi osvedcili najviac, ked sa na to pozeram aj z pohladu kvality aj ceny, v parfumerkach kupis tiez kvalitu, ale za brutalne ceny.
@mk1111111111 nevonia ti? bože a ja ju zbožňujem, keď som ju prvýkrát cítila na švagrinej tak som v úžase bola 🙂
@mk1111111111 a za akú cenu?
@mk1111111111 jasné, je to normálne, že každej nám vonia niečo iné, ja už mám vychytané napríklad aké zložky vo voňavke sa mi páčia a už aj podľa zloženia objednávam 🙂
@mk1111111111 akú si dostala? zháňam niečo nové pre sestru tak reku či sa nájdu nové nápady 🙂
@janka6167 ahoj , ja mám kľudne odfotím kupovaná vo Fanku