Vôňa zo Zary

7. feb 2024

Dobrý deň priatel mal raz vôňu zo ZARY a veľmi sa mu páčila ale nie je už dostupná. Volala sa Bohemian bluebells. Prosím je tu niekto kto sa vyzná vo vonach? Chcela by som nájsť nejakú podobnú vôňu podľa opisu ktorý som nasla ale neviem ktorá by na to sedela

Vôňa Bohemian Bluebells od Zary sa otvára silným, nezameniteľným buketom kvetinových tónov, ktorým nepochybne dominuje levanduľa. Keď sa počiatočný výbuch ustáli, všimnete si krémový podtón, ktorý zjemňuje kvetinovú dominanciu a dodáva kompozícii upokojujúcu, zamatovú vrstvu. Sladkosť parfumu nie je krycia, ale skôr jemne votkaná do vône, zmierňuje kvetinové a krémové prvky. Drevitá chrbtica zo santalového dreva dodáva pocit hĺbky a tepla, uzemňuje vôňu a poskytuje protipól k ostatným prvkom. Parfém má korenistý spodný prúd, ktorý dodáva profilu vône vzrušujúci šmrnc. Náznak púdrosti prepožičiava ďalšiu sofistikovanosť a náznak sviežosti zaisťuje, že vôňa nebude príliš ťažká. Dotyk syntetických tónov je rozpoznateľný, ale nezhoršuje celkový zážitok.

Tento parfém sa hodí najviac na jar a jeseň. Jeho skromná sila a dlhá životnosť nemusia spĺňať očakávania, ak hľadáte vôňu so silnou stopou alebo vôňu, ktorá vydrží celý deň. Je to však ideálna vôňa na každý deň a na voľný čas a dodáva vašej rutine nádych pohodlia. Jeho hodnota za peniaze je chvályhodná, najmä pre tých, ktorí pri výbere vône oceňujú kvetinové tóny ako levanduľa.

gabika0825
7. feb 2024

Ak máš možnosť, bez pozrieť niekde do zahraničia, mne sa x krát stalo aj pri iných veciach že čo u nás už dávno nemali tak som v zahraničí našla.