Prosím vás, poraďte nejaku vônu pre teenegerku. Samozrejme za normálnu cenu.
@stanulienkat isla som rovnake napisat...ze asi by som dala,nech si vyberie sama...a inak,co som zaregistrovala,tak napr. vone od ARIANA GRANDE su dost popularne..ale za mna su dost sladke
@jarmila2010 Ariana grande som pozerala, ale 30ml stojí 35€. Myslím si, že pre teenegera dosť drahá.
Šla by som do Ariany, taký ten obláčik, je to napodobenina, resp. podobá sa na to Bacarrat Rouge 540, ale presne v takej dievčenskej, sladkej, teen verzii. 35 EUR za príjemnú teen vôňu mi príde ok, veď jej to vydrží a nebude smrdieť nejakou lacnotou za 5 EUR.
Lanvin Princess, Guess seduction
Bi-es robi napodobeniny inspirovane originalmi.su to EDT s vyssim obsahom alkoholu teda vona je prchava a nie silna..cenovo do 10e.
Alebo by som isla do sportovych toaletiek Puma/Adidas
@nelka09 moschino funny. Úplne pre teen vek. Moja dcéra bude mať 8, ale už ju má 🙂
Koľko má rokov? Je rozdiel 12 a 16. Nech si vyberie sama. A podľa tých cien čo tu udávaš, no neviem či niečo nájdeš 😀
Sladke vône sú strašné a hlavne tam stačí malo a všetkým sa dvihne žalúdok hore, hlavne v uzavretých priestoroch je to ako za trest s takou osobou byť. Bohužiaľ veľa ženám alebo skôr dievčatám sa páči niečo také, no neuvedomujú si, ako obťažujú okolie s týmito vôňami alá krémeš z cukrárne. Nechápem ako sa to môže niekomu páčiť.
@nelka09 Moschino Funny je taka dievcenska..A ja objednavam napodobeniny zo stránky krasnevone.sk 😊vyjdu za par eúr a naozaj sa podobaju
@zuzinapipina
@autorka
Moschino sú super vône... Určite odporúčam
35€ je veľa pre teenegera ? 😬 veď to je uplne v pohode cena, chcela som navrhnúť miss dior.
Chod radšej do darčekovej karty.. Ale ked je 35vela, tak kúp kartu v dm, nie do parfumérie... V Dmke si určite vyberie z tých lacnejších vôní, je tam toho dosť. Nech si ide sama vybrať.
No za 10-20 eur bohviečo nekúpiš. Ak je 35 eur veľa,choď radšej do iného darčeka.
@nelka09 tak ten Avon určite radšej ako napodobeniny z krásne vône raz som kúpila a je to slabosť nič necítiť treba 10 krát na deň striekať...drahšie vône vydržia dlhšie stačí strieknut trosku
Tak nakoniec vyhrala Ariana Grande Cloud... Sama si ju vybrala. Ďakujem za rady🙂
@gertrudaosem každému vonia niečo iné, mňa nadrapuje keď cítim niečo korenisté... Radšej budem zatvorena s niekym 2 dní co ma na sebe sladkú vôňu ako 5 min s niekym kto ma korenistu
Ja by som sa opytala jej. Vona je velmi osobny darcek. Ked sa netrafis, tak su to vyhodene peniaze.