Vôňa pre teenegerku

nelka09
3. dec 2022

Prosím vás, poraďte nejaku vônu pre teenegerku. Samozrejme za normálnu cenu.

stanulienkat
3. dec 2022

Ja by som sa opytala jej. Vona je velmi osobny darcek. Ked sa netrafis, tak su to vyhodene peniaze.

jarmila2010
3. dec 2022

@stanulienkat isla som rovnake napisat...ze asi by som dala,nech si vyberie sama...a inak,co som zaregistrovala,tak napr. vone od ARIANA GRANDE su dost popularne..ale za mna su dost sladke

natalala
3. dec 2022

@nelka09 ak ziadnu este nepouziva skus moschino love love, je taka svieza, prijemna a nestoji vela. Ale tiez by som sa jej skor spytala a ak uz nejaku pouziva kupila by som jej tu.

nelka09
autor
3. dec 2022

@jarmila2010 Ariana grande som pozerala, ale 30ml stojí 35€. Myslím si, že pre teenegera dosť drahá.

nika_val
3. dec 2022

@nelka09 pozri vône Revolution (v dm) oni napodobnuju drahe vone ..
Take sladšie su tie ružove flašticky

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sima338
3. dec 2022

Šla by som do Ariany, taký ten obláčik, je to napodobenina, resp. podobá sa na to Bacarrat Rouge 540, ale presne v takej dievčenskej, sladkej, teen verzii. 35 EUR za príjemnú teen vôňu mi príde ok, veď jej to vydrží a nebude smrdieť nejakou lacnotou za 5 EUR.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iv007
3. dec 2022

Lanvin Princess, Guess seduction

saxana000
3. dec 2022

Bi-es robi napodobeniny inspirovane originalmi.su to EDT s vyssim obsahom alkoholu teda vona je prchava a nie silna..cenovo do 10e.
Alebo by som isla do sportovych toaletiek Puma/Adidas

vkatush
3. dec 2022

@nelka09 myslím si, že oveľa väčšiu radosť by jej spravil darčekový kupón a nech si ona vyberie, ktorá sa jej bude páčiť 🙂 ocení to viac ako voňavka, ktorá jej nemusí sadnúť alebo sa páčiť

larazivago
3. dec 2022

@nelka09 moschino funny. Úplne pre teen vek. Moja dcéra bude mať 8, ale už ju má 🙂

helen_167
3. dec 2022

@nelka09 Ariana Grande, jimmy choo

nikolka1986
3. dec 2022

Koľko má rokov? Je rozdiel 12 a 16. Nech si vyberie sama. A podľa tých cien čo tu udávaš, no neviem či niečo nájdeš 😀

gertrudaosem
3. dec 2022

Sladke vône sú strašné a hlavne tam stačí malo a všetkým sa dvihne žalúdok hore, hlavne v uzavretých priestoroch je to ako za trest s takou osobou byť. Bohužiaľ veľa ženám alebo skôr dievčatám sa páči niečo také, no neuvedomujú si, ako obťažujú okolie s týmito vôňami alá krémeš z cukrárne. Nechápem ako sa to môže niekomu páčiť.

kingstonka
3. dec 2022

Dcéra má túto

zuzinapipina
3. dec 2022

@nelka09 Moschino Funny je taka dievcenska..A ja objednavam napodobeniny zo stránky krasnevone.sk 😊vyjdu za par eúr a naozaj sa podobaju

gertrudaosem
3. dec 2022

@zuzinapipina
@autorka
Moschino sú super vône... Určite odporúčam

july0
3. dec 2022

35€ je veľa pre teenegera ? 😬 veď to je uplne v pohode cena, chcela som navrhnúť miss dior.

leskovael
3. dec 2022

Chod radšej do darčekovej karty.. Ale ked je 35vela, tak kúp kartu v dm, nie do parfumérie... V Dmke si určite vyberie z tých lacnejších vôní, je tam toho dosť. Nech si ide sama vybrať.

koniarova
3. dec 2022

No za 10-20 eur bohviečo nekúpiš. Ak je 35 eur veľa,choď radšej do iného darčeka.

vikusjk
3. dec 2022

@nelka09 ak chces take lacnejsie, tak skus napr. Avon. Kupovala som dcerinej spoluziacke v ramci Secret Santa, kde maju limit do 5 € taku fajn vonu Rebel (tusim cely nazov je Far Away Rebel alebo tak nejak) Ja som brala len taku uzku ceruzkovu, ale aj velka stala 12 €

slavomira236
3. dec 2022

@nelka09 tak ten Avon určite radšej ako napodobeniny z krásne vône raz som kúpila a je to slabosť nič necítiť treba 10 krát na deň striekať...drahšie vône vydržia dlhšie stačí strieknut trosku

nelka09
autor
5. dec 2022

Tak nakoniec vyhrala Ariana Grande Cloud... Sama si ju vybrala. Ďakujem za rady🙂

bilancia
5. dec 2022
mamusa123456789
6. dec 2022

@gertrudaosem každému vonia niečo iné, mňa nadrapuje keď cítim niečo korenisté... Radšej budem zatvorena s niekym 2 dní co ma na sebe sladkú vôňu ako 5 min s niekym kto ma korenistu