Vlasy sú po umytí vždy vlnité

19. dec 2022

Ahojte, moje vlasy sú vždy po umyti vlnite. Musím si ich vždy zehlit potom vydržia rovné aj 4 dní.. myslíte že by mi pomohol Brazilsky keratin? Boli by rovné už stále dakujem

jjanulienka
19. dec 2022

to vydrží rôzne niekomu týždeň niekomu aj rok🤷🏽‍♀️

alenah31
19. dec 2022

nie nebudú rovné už stále - kúru budeš musieť po 3-4 mesiacoch (to je priemer, niekto drží kratšie niekto dlhšie) pravidelne zopakovať inak to stratí účinok.

autor
19. dec 2022

No ak to vydrží len týždeň to by som lutovala ale ak aspon 3-4mesiace tak je super. Alebo poprípade keby si dám nadpojit keratinom boli by aj dlhsie, zvazujem ktoré je lepsie

evica17
19. dec 2022

Ja som mala taký istý problém, po stálom žehleni už znicene vlasy. Keratín nepomohol tak ako som si predstavovala ,takže som s naučil s tým žiť, darovala.som.zehlicku a už viem čo robiť aby tie vlnky boli pekné (cez noc pri spaní sa upucili a vyzerala som hrozne,preto som ich žehlila). A konečne mám aj pekné,nevysusene,nepolamane vlasy

marsmykkok
19. dec 2022

Neviem prečo anonymne taká diskusia, ale ok. Ja som mala keratín 3 krát, prvý raz sa začali vlniť po prvom umytí, ale bolo ich opticky menej a dlhšie, ako-tak efekt vydržal nejaké 3 týždne. druhýkrát tiež každým umytím horšie, ale spokojnosť cca 2 mesiace. Tretikrát po mesiaci nič moc. Je to škoda času, peňazí, radšej žehliť.

ajdika
19. dec 2022

@evica17 a co robis? Porad.

evica17
19. dec 2022

@ajdika no po umyti si vlasy rozcesem, inak uz necesem, lebo sa potom tak zosenovateli, a na kazdu noc zapletam do vrkoca aby cez den mohli byt rozpustene, urobia sa take pekne vlnky. od zhora, taky priberany.

lalaboo
19. dec 2022

možno ich nepotrebuješ vyrovnávať a stačilo by niečo na skrotenie, keďže vlnité vlasy majú tendenciu byť krepovité. ja som vyskúšala kadečo, ale prekvapivo som teraz veľmi spokojná so šampónom a maskou Balea proti štiepeniu končekov. vlasy to tak vyhladí. tiež som si kedysi žehlila, lebo vlasy inak boli divoké. teraz už len pár kvapiek oleja do vlasov, možno upraviť žehličkou vlasy okolo tváre a hotovo.

autor
30. dec 2022

@evica17 a co ti pomohlo ?

autor
30. dec 2022

@evica17 aha uz som si všimla odpoveď dakujem..
@lalaboo pôjdem si to kúpiť uvidím či pomôže aj mne na tie moje vlasy dakujem

autor
30. dec 2022

@lalaboo prosím ťa hodis sem foto konkretne ktorý sampon a masku máš dakujem olej do vlasov

lalaboo
30. dec 2022

toto mám + šampón k tomu. ešte jedna drobnosť, ktorá urobila veľkú zmenu - masku na vlasoch si hrebeňom rozčešem dôkladne po vlasoch, dovtedy som ju len tak nadžabkala na vlasy, ale odkedy si vlasy s maskou rozčesávam, je to veľký rozdiel. olej do vlasov mám vždy nejaký iný, prídu mi všetky rovnaké 😁

autor
30. dec 2022

@lalaboo super dakujem si zlata.. takže si normálne umyjem vlasy samponom potom oplachnem a nanesiem tu masku a budem to česať.. potom už nemusím masku oplachnut??? A olejcek keď uschnu dať ano ???

lalaboo
30. dec 2022

opláchni ju, táto je normálna oplachovacia 😊 olej si dávam na konce, keď trošičku preschnú po umytí a rožčešem, potom si dám olej do dĺžok a koncov ešte, keď sú už úplne suché, to tak pekne uhladí a definuje vlnky, potom už nečešem 😊 tá maska stojí pár eur len, no ja mám už tretie balenie, vyhovuje mi. a to som skúšala kadejaké drahé aj od kaderníčky.