Ahojte ,
Baby, potrebujem radu. Bola som u kadernícky ,chcela som zmenu z blond na svetlo hnedú ,, bohužiaľ to ma čím ďalej tým viac nádych do zelena (pretože žltá plus hnedá rovná sa zelena :(. Neviem čo s tým ,, reklamácia u kadernícky ? Nechcem aby mi zase dávala farbu na celu dĺžku vlasov nech nie sú uuuuplne zničené, alebo nejaké tipy ? Farbiace masky ?
Budem vďačná za každú radu a možno podobnú nepríjemnú skúsenosť 😏
@cocolino234 moja prirodzená farba je špinavý blond až do hnedá chcela som vlastne moju prirodzenú farbu spat . Čiže blond je farebná a fuu niekoľko krát už viac rokov sa farbim na blond .
@irenka_peinlich a čo si presne povedala kaderníčke? Kaderníčka musí poznať minulosť tvojich vlasov. Niekoľkokrát farbené vlasy sú extrémne pórovité, to má za dôsledok, že stiahnú hnedé podtóny do seba a vytvorí to zelenú farbu. Kde najviac pozoruješ zelenú? Tento dôvod sa najviac odráža na končekoch. Je aj možné, že kaderníčka zvolila zlý odtieň pre tvoju farbu vlasov alebo, že reagovali s chlórom. Ale najviac sa prikláňam k prvej možnosti, keďže píšeš, že farbíš opakovane celé roky. A opraviť sa to dá hnedou s červeným podtónom, to neutralizuje zelenú. Neviem či ti reklamácia prejde a ak si myslíš, že pochybila kaderníčka tak neviem či by som k nej šla znovu. Ale určite budú vedieť prísť na nejaký dôvod a opravia to. 🙂
@irenka_peinlich asi kaderníčka znovila nejaku poplavu hnedu (studenu) vtedy zvyknu blond vlasy chytat do zelena..
Presne ako sa píše vyššie treba to farebne zneutralizovat nejakou teplou hnedou s cervenym nadychom 🙂
Ďakujem vám veľmi pekne za rady . Práveže sa ma pýtala na históriu , ako časti boli vlasy zosvetlovane a podobne . Ja som sa spoľahla že hádam vie čo robí a nechcela som jej do toho hovoriť ( za 100 eur to človek tak podvedome očakáva ). Tak kde mám svoje odrasty tam je to ok , ale v dĺžkach , ktoré boli zosvetlovane to ide do takej kaki farby .. no proste nešťastná som z toho , ale sú to len vlasy 🥹
Prax ma dlhoročnú , myslela som že vie čo robí .. každopádne ozvem sa jej a uvidím ako sa k tomu postaví .
@irenka_peinlich kaderníci pridávajú trocha cervenej do farby ....ak farbia z blond do hnedá ..aby sa vyhli zelenym odtieňom....jedine prefarbit
@irenka_peinlich ako si sa dostala k blond? je to tvoja prirodzená farba alebo sú farbené? ak sú farbené, koľkokrát si si farbila pred rozhodnutím, že chceš hnedú? Bez odpovedí na tieto otázky ti moc neporadím.