Vlasy ako nite

carolinaherr
6. dec 2024

Prosím vás čo mám robiť z mojimi vlasmi pred cca rokom som si dala poriadne podstrihnut vlasy a mala som ich krasne husté aj na končekoch a od vtedy som ich nezehlila nefenovala starala som sa o nich používam drahé sampony a masky a vlasy si umývam 2x do týždňa no vždy keď mi podrastú dole sú tenké ako nitky co mám robiť? Mám pocit že mi nikdy nenarastu vlasy , prikladám aj foto

deti95060810
6. dec 2024

konce si daj ostrihať...bude to lepšie, krajšie...

zobaka
6. dec 2024

to je preto, ze sa vlasy lamu, viac su tie konce namahane, plus aj sa nedostava vyziva zrejme z nejakeho dovodu, jes dost? ale konce si urcite ostrihaj, su tam velke medzery, zle to vyzera, ja som si teraz zacala masirovat pokozku s kofeinovym pripravkom na vlasy, mam malo zeleza a tiez sa mi to odzrkadluje na predtym super vlasoch

danieli
6. dec 2024

Kazdy z nas ma danu dlzku, do ktorej vlas narastie, jednoducho niekomu po zem a este dlhsie a niekomu po lopatky a viac nie, vekom sa to moze este skratit o par cm

marcellka32
6. dec 2024

4 CM dole

michaela329
6. dec 2024

Konce majú ísť dole každého pol roka, kúp si vitamíny a dobre sa stravuj a pi dosť vody.

carolinaherr
autor
6. dec 2024

Práveže ja pijem vodu na litre , dosť som s toho sklamaná chcem mať pekne dlhé vlasy no nedajbože sa k tomu dostať 😞😞😞😞 môže to byt aj farebnim ?

carolinaherr
autor
6. dec 2024

@zobaka a pomaha vám to ?

nelca84
6. dec 2024

@carolinaherr konceky treba pravidelne podstrihavat, nie len raz za rok, jasne, ze su uplne znicene...

carolinaherr
autor
6. dec 2024

@nelca84 lenze potom kedy mi vyrastú vlasy až po zadok ? Predlžovať ich nechcem s tým mám zle skúsenosti veľmi by som chcela moje dlhé a zdravé vlasy z krátkymi si pripadam ako kazisvet 😅

carolinaherr
autor
6. dec 2024

Horné vlasy mám rovné a spodné sú už vlnive tiež to je divná štruktúra vlasu no 😃

nelca84
6. dec 2024

@carolinaherr a takto ti snad narastu? No nenarastu a este to aj vyzera hrozne...

janickacrazy
6. dec 2024

@carolinaherr no nie každému nárastu pekné vlasy až po pás. Moja prababka mala vlasy zároveň sukne, čiže až po kolená. Mne nikdy nenarástli ani po pás. Vždy zo začiatku rástli rýchlo a potom sa to spomalilo a keď som nechcela mať konce ako ty na fotke, tak som to vždy podstrihla.

marianarem
6. dec 2024

@carolinaherr Ako tie vlasy obycajne nosis? Rozpustene, zviazane? Ja som dlho mala tiez svoju dlzku, konce sa mi vzdy opotrebovali, polamali sa a proste dlhsie mi nenarastli. Potom po porode maleho tie vlasy stale pokusali, tak som ich zacala nosit zviazane do uzla. A jedneho dna som si vsimla, ze su uz o takych 10cm dlhsie 🙂 Ale neviem, ci budes spokojna s takouto odpovedou, ci ich chces nosit vacsinou zviazane. Ale inac tu dlzku nemas zlu, su to pekne zenske vlasy.

carolinaherr
autor
6. dec 2024

@marianarem väčšinou len tak v cope

marianarem
6. dec 2024

@carolinaherr No aj v cope sa odieraju o kadeco. Mozno nejaky uzol/drdol by bol lepsi. Jedna moja kolegyna ma nadherne dlhe vlasy a najcastejsie nosi klasicky pleteny vrkoc. Rozpusti si ich len na specialne prilezitosti a je to bomba.

zobaka
6. dec 2024

@carolinaherr len teraz som zacala asi tyzden dva, beriem aj vitaminy na vlasy, u mna bol problem enormny stres uzkost plus jesenne obdobie, ale po pravidelnom uzivani vitaminov mi padali menej

lily246
7. dec 2024

@carolinaherr používaš olej do vlasov na tú spodnú časť po umytí? Vyzerajú sucho a lámu sa, preto máš ten spodok vypelíchaný, ten už nič nezachráni, treba 10 cm odstrihnúť. Potom používaj oleje na mokré vlasy, udržujú vlhkosť.

barka1
7. dec 2024

@carolinaherr a tiez to chce zmenit pristup - toto si dlhe vlasy a dlhe budu aj ked ich o 8cm skratis. Veď nepojedeš na ježka... Ze kazisvet 🤦🏻‍♀️

martinadomianova
7. dec 2024

@carolinaherr o tých 5 cm by som ich určite skrátila.

0silvia0
7. dec 2024

@carolinaherr ja ti rozumiem, ty mas typ vlasov, ktore sa pytaju byt dlhsie. A hlavne ked pises, ze pred rokom si ich mala huste po celej dlzke. Cize dlhe boli, tak neviem ci to niektore prispievatelky prehliadli, ked ti pisu, ze nie kazdemu narastu dlhe vlasy, ked ty si ich dlhe mala.
Na tvojom mieste by som si kupila vitaminy na vlasy, vlasy na noc zapletala do vrkoca, popripade kupila hodvabny vankus na spanie.
Ale teraz tie konce naozaj ostrihaj, uz to nevyzera dobre.

pralinka86
7. dec 2024

Castejsie podstrihnut jednoznačne. Ved tie dolne vlasy sa suchaju cely den o nieco. Tie hore nemaju o čo.

petracandle
7. dec 2024

@carolinaherr

podstrihnúť nestačí, podľa foto musíš dat minimálne 10cm dole. Potom ti začnú rásť normálne a podstrihavat pravidelne - cca 1cm každé 3 mesiace. Bude to síce trvať dlhšie ale postupne docieliš krásne dlhé vlasy.

Takto síce máš dlhšie ale vyzerajú úplne príšerne (myslím tie konce, hustotu aj celkovo vlasy máš v pekne)

carolinaherr
autor
7. dec 2024

@petracandle To vydim že sú príšerne 😄
Nevie mi niekto poradiť dobrý olej ?

babushkaem
7. dec 2024

@carolinaherr a stale si mala taketo tmavé? Neodfarbovala si si ich?

0silvia0
7. dec 2024

@babushkaem odfarbovala? Farbila myslis, nie?

carolinaherr
autor
7. dec 2024

@babushkaem Ano farbim si raz za 2/3 mesiace

renatablazejova
7. dec 2024

Mať dlhé husté a krásne vlasy je dar a nie každej z nás je to dopriate žial každá žena po takých vlasoch túži .Musíš prijať to aké vlasy máš treba sa o nich starať a to aj robíš pravidelný strih kvalitná farba pokiaľ nie z drogérie to Ti povie každá kaderníčka masky kondicionér je toľko výrobkov a v každom dobrom kaderníctve Ti radi poradia čo v tvojom prípade by bolo to najlepšie určite si ich daj podstrihnut budú vyzerať určite lepšie a nie ako nitky ako píšeš .Tak Ti prajem aby sa ti to podarilo a bola si so svojimi vlasmi spokojná 😊

zuzubb007
7. dec 2024

Ostrihať 15 centimetrov a bude to dobre, naozaj dole je to príšerné

black_wolf
7. dec 2024

Olej na noc z Oriflame je super 🙂 a po umyti si dat bezoplachovy kondicioner, ja pouzivam redken a som viac nez spokojna. Farbenie samozrejme vlasy nici, mozno by som radsej skusila hennu, keby som chcela tmave vlasy..

leila34
7. dec 2024

Kamoška mala ten istý problém, pomohlo jej keď začala užívať obyčajný selén a zinok