Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať aký máte názor na túto kozmetiku ? Je tu niekto komu táto značka s niečim pomohla?
@zuzkaa1991 a ste spokojná ?
@marci2000 áno či vitamíny alebo kozmetika
@marci2000 vsetko vyskusane nemam (ani zatial neplanujem), niektore vyzivove doplnky mi pridu kvalitou nedosahujuce cenu...co pouzivam a mam rada ich antiperspirant (prijemna vona a konzistencia a dlho vydrzi to balenie), potom ten aloe spray (first aid, ci ako sa presne vola), ten hlavne v lete, ked ma smahne v zahrade slnko viac ako je zdrave, aj na podrazdenu pokozku (skrabance a pod), krem v tube zvlhcujuci, pouzivam hlavne ako nocny, tiez vydrzi dlho. Este som skusala peeling, bol fajn, ale je ho relativne malo a cena vyssia.
Ja užívam Naturmin. Ten som brala aj pri prvých dvoch tehotenstvách (14,11 rokov dozadu) aj potom keď som kojila a nepokazil sa mi ani jeden zub. (Vtedy som brala aj B 12 a Atic see tie už teraz od nich neberiem kvôli cene) Naturmin, ale beriem znovu tak uvidím či pomôže. Nakoľko v poslednej dobe sa mi zuby dosť pokazili a som znovu tehotná. Sestra brala Aloe Vera gel kúru.Finančne to je asi dosť, ale nedarilo sa im otehotnieť. Snažili sa možno 4 roky. Neviem presne, ale hneď na to otehotnela. S výrobkami som spokojná aj keď cena je pri niektorých produktoch podľa mňa prehnaná. Mám vyskúšané viaceré veci. Deti brali aj istú dobu detské vitamíny Kids. Občas Aloe Vera gél, keď boli chorľavé. Keď boli maličké používala som od nich krém na opaľovanie. Bola som spokojná. Tiež používame zubnú pastu od nich. S tou sme spokojní.
Mám toho viac vyskúšaného, lebo brat spolupracuje s touto firmou. Niektoré veci, ale neviem posúdiť nakoľko zaberajú. Za mňa môžem odporučiť Naturmin a Aloe Vera gel.
@marci2000 ja používam už asi 3roky od nich rôzne produkty aj pre. Malú dceru