Zdravím vás dievčatá 🙂
Chcem sa spýtať, ako reagujete, ste spokojné so šampónmi Pantene. Mám vlasy bez objemu, tak som si kúpila Pantene na objem s ružovou vodou.
Vlasy po ňom ešte viac "upadnuté", ešte menej objemu ako predtým a veľmi rýchlo sa mastia.
Zaťažuje aj vám táto značka vlasy ? Alebo som si vybrala len zlý druh ?
Ďakujem 🙂
Síce nie som dievča, ale možno ti moja skúsenosť pomôže. Mal som asi 10 rokov, keď moja sestra silou mocou presvedčila mamu, aby namiesto klasickeho šitného žihľavoveho šamponu za 20 korún liter, kupila dajaku šaumu, alebo pantene, ale hedenšoldrs (sory, nechce sa mi po anglicky písať). Umyla si s tým vlasy (sestra) a zjavili sa jej lupiny. Potom si s tým viac neumývala, tak aby šampon nevyšiel navnivoč, umývali sme si s ním všetci ostatní. No a všetci sme mali lupiny. Ja v podstate cca 20 rokov, až kým mi moja barborka neodporučila dajaky hadn-made s ichtamolom (či jak sa to volá), vtedy mi lupiny zmizli a už nič iné nepoužívam. Ani jakživ nepoužijem.
pantene pouziva napr dcera, ja pouzivam od nich ked tak kondicioner. Ja osobne nepouzivam nic s ruzovou vodou, pre mna je to vsetko na suche, poskodene "povrchy", ci plet alebo vlasy a vzdy mam vsetko mastne z toho. Dolezite je to aj riadne vyumyvat z pokozky... Inak na mna = nie je objem? sampon cistiaci, alebo taky, kt mi nerobi problem a na objem pouzivam prave tie kondicionery atd... ale ina od samponu ako takeho netreba cakat zazraky a ano casto mastia vlasy. Lbeo su sice objemove, ale na rozne druhy vlasov.. poskodene, suche, mastne,... kadejake. So samponmi je to hotova veda :D
Za mňa v pohode, práve tento na objem mám celkom rada, ale teda moje vlasy sú celkom nenáročné a so žiadnym šampónom nemávam nejaký problém 😅 ono zase netreba očakávať zázraky...