Baby, ja už neviem co robím zle. Umyjem si vlasy a na druhý deň, vonku pekota- mi tie vlasy dole na hlave smrdia, ok potim sa ale… je to normálne? Používam zihlavovy šampón, doteraz to bolo ok, ale posledný mesiac, strašné niečo 🙄
Ako keby boli skysnute. Pri iných šampónoch radšej ani nehovorím, ako sa mi tá hlava potí 😂
@viestta preboha 😩
Daj si spray na vlasy. Ja mám aj gliskur, aj loreal. Je dobre aj na vycesavanie aj dobru vôňu má. Alebo suchý šampón. Ja mám dixi pivonkovy
Pridaj do šampóna pár kvapiek Tea tree oleja.
Umyvam kazdy den, objav sezony- cez leto navyse pocas dna prestriekam podla potreby suchym samponom najma ofinu. Za mna odporucam Schauma bledomodry Miss Fresh, prijemna vona.
Obliecky a periny treba tiez castejsie menit. Ked mas prepotenu obliecku, jasne, ze ti budu z nej smrdiet vlasy.
Ahoj, ja som mala niekedy problem ze mi rychlo mastneli vlasy, vedela som si ich rano umyt a vecer som si uz “citila hlavu“ , aky paradox ze to bolo v case ked som si hlavu este umyvala samponom … no potom som presla na metodu “ no poo” tzv. bezsamponova metoda ktora spociva v tom ze nepouzivas sampon so sulfatmi ktore vlasy vysususuju resp. pokozku hlavy ktora preto produkuje viac mazu a tak to ide dokolecka- dokola, ale miesto toho som pouzivala najprv raznu muku, potom marocky il a nakoniec mydlove orechy. Vlasy si najprv musia zvyknut, preto cca 6 tyzdnov mas mastnu hlavu :D ale potom sa to zlomi …. moje vlasy zhrubli ( realne stmavli ) zhustli, maju uplne inu kvalitu … sampon som na hlave nemala takmer 5 rokov .. no moja meta bola umyvanie vlasov len vodou … momentalne vlasy umyvam vodou treti tyzden a zacina to s nimi vyzerat fakt dobre .. pokozka si zvykla po cca 2 tyzdnoch produkovat omnoho menej mazu, a produkuje len tolko kolko vlasy potrebuju .. No a co sa tyka smradu, za celu tuto dobu mi vlasy smrdeli len ked som samponovala , odkedy som prestala so samponom, vlasy aj ked boli mastne nesmrdeli a hlavne nevyzerali tak mastne ako za cias samponu. Proste tie vlasy chytia inu kvalitu ked z nich vymyjes vsetok ten bordel zo samponovej chemie… alee uznavam ze na tieto pokusy treba byt dost openminded… :D vacsina si zivot bez samponu nedokaze predstavit aj ked mna to ubijalo ze som bola jeho otrokom a vlasy boli pekne vzdy len kratko po umyti.
Smrdia aj mne, pretoze sa spotim, Takze ich kazdy den umyvam. Ale ked ti vlasy smrdia po skysnutom mozes mat mykozu na pokozke, to treba riesit na koznom.