Ahojte
bola som v kadernictve, kde ma hrozne ostrihali. Prišla som s tým, že chcem 3cm skrátit vlasy.
Kaderníčka mi zobrala viac a urobila hroznu postupku. Nezaplatila som im.
Dnes som bola u inej kaderníčky, aby mi to aspoň o niečo opravila. Stále je to však krivé.
Napíšte prosim co by ste robili vy? vzdy som nosila rozpustené vlasy čo teraz?
Čo pomôže na rýchlejší rast vlasov? nedavam to psychicky..za každú radu budem vďačná napíšte prosim.
Ďakujem
@nela22323 no tak zmeň na nejaký čas účes, daj si do copu, vyčeš, zopni...atd. Možno si len myslíš, že si zle ostrihana a nevyzerá to až tak zle. Ja som sa raz s neterou ostrihala sama podľa videa. Dala vlasy do gumičky a odstrihla som 😀 a odvtedy ma nikto nevidel s rozpustenými vlasmi 🙈
no… ešte furt je z čoho strihať 😂😂
ako, je to fakt strašné, ale keď ťa to poteší, mala som fakt strašnejšie, ja som mala úplne vystrihané schody na vlasoch po ramená… 🤦♀️ takže tam to bolo vidieť na celej dĺžke vlasu… neboj. dorastú…
Ja si myslím, že je tam stále priestor na strihanie, a stále ti môžu ostať dlhé, rozpustené vlasy... Hlavne chod k dobrej, overenej kaderníčke, moja by ti určite zachránila situáciu, ale bývame dosť ďaleko.
@bolarazjedna daleko od bratislavy?
Daj si to zarovnať budú kratšie ale stále pekné.
Prečo ti to nezarovnala? 🤦🏻♀️
@mamamasama neviem. Krátke sa mi nehodia k typu tváre asi preto..boze trapim sa. druhy noc nemozem spat. Vzdy mi na vlasoch zalezalo...ved ako každej žene
Panthenol tabletky, Bloom Hair, šampón bez sulfátov a hlavne protektívny účes na noc, môžeš skúsiť mindoxil a ak máš dobrú genetiku, za rok si tam, kde si začala. Moja skúsenosť zo života- nedávať sa strihať dáme, ktorá má kratšie vlasy ako ja vodoteľne odfarbené😁
hľadám fotky 😂
Zastrihnúť do rovna alebo natočiť konce...
Ja nechápem,ako môžu spraviť záverečné skúšky na škole a skúšky pred živnostenskou komorou,veď oni nevedia,strihať,ani melír,ani trvalú,a dnes sa nerobí trvalá ala baran🙈
@nela22323 mindoxil je liečivo. Je to zložka, ako napr. Ibuprofén (liečivo) nájdeš v Ibalgine aj v Ibubroféne. Jedno aj druhé je obchodná značka. Bloom robbins sú vitamíny. Zväčša B6, B12, biotín, selén, zinok, doplnky. Stačí, ak si pozrieš zloženie a podľa toho si kúpiš jednotlivo vitamíny a minerály. Vlasové hnojivo je len zmes vitamínov, ktoré prijímaš cez pokožku, čiže vstrebateľnosť a využiteľnosť z patlania na hlavu je minimálna.
Ako človek, čo pracujem s liekmi odprúčam
BIOHAIR VLASOVÝ AKTIVÁTOR, vitamíny dodať jednotlivo, na noc vlasy viazať, aby sa zabránilo treniu a lámaniu koncov😇
@kvetka404 dakujem. vyskusam. Tak ma trápi, že mi tolko z dlzky museli odstrihnut. Rano pojdem do lekarne a kupim. Musí to dorásť...bloom robbins to su tie žuvacie cukriky, že? Dnes sme sa presne o tomto vyrobku rozravali s kaderničkou. Povedala, že podla nej je to hlupost.
Ale asi si ich kupim. Vyskusam vsetko musim
@kvetka404 vlasové hnojivo,ktoré sa patlá na hlavu,nie sú vitamíny
Kofeín – podporuje prekrvenie a výživu vlasových folikul a účinne tak obmedzuje nadmerné vypadávanie vlasov, stimuluje rast nových vlasov a zvyšuje ich odolnosť.
- Komplex Hustoplex - zväčšuje objem účesu, obmedzuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast a krásu.
https://www.drmax.sk/vlasove-hnojivo-serum-x42218
https://www.medikament.sk/krasne-vlasy-nechty-a...
Vitamíny sú na užívanie.
Ak pracuješ s liekmi,tak by si to mala vedieť.Ak nevieš,tak si to vygúgli.
vlasy dorastú. nič sa nedá robiť, budeš chvíľu vyzerať ako debil a potom si to pojdeš zarovnať. a k tej prvej už nikdy nevkročíš…